Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 620 müzik sorunum var
Sponsorlu Bağlantılar
Murat Alper
Üye
Konu Sahibi
Lumia 620 müzik sorunum var
arkadaslar nokia müziğin içinde mix radyoyu bulamadım bi türlü mix radyo yükleniyormu yoksa yada yüklü mü oluyor telefonda
papakudioflu
Emekli Yönetici
Nokia Muzigi yuklediginde mix radio icerisinde yuklu geliyor. Bu sorunu bir arkadaş daha yaşamişti. Cozmuştuk ama nasil yaptigimizi hatirlamiyorum. Nokia hesabiyla oturum acmayi denediniz mi?
abi ya simdi internet paketim yok baska zaman indirip yükleyip sonucu sana bildirecem bugün de calıstığım dairenin wifisi bozulmuş ondan yapamıyorum bi kaç güne rapor ederim
Nokia Muzigi yuklediginde mix radio icerisinde yuklu geliyor. Bu sorunu bir arkadaş daha yaşamişti. Cozmuştuk ama nasil yaptigimizi hatirlamiyorum. Nokia hesabiyla oturum acmayi denediniz mi?
sorun çözlmüştür nokia müziği kaldırıp yeniden yükleyince sorun ortadan kalktı
hllsvrn
Üye
Nokia Müzik'i kaldırmana gerek yoktu. Telefonda olan versiyonu güncel olmayan versiyonu olduğu için mağazada aratıp, güncelle dediğin zaman direk mix radio'ya kavuşuyorsun.)))
gdbekdemir
Üye
Benim de uygulama indirmede sorunlarım var ailem kurulumu gerekiyor diyor onu nasıl çözebilirim?
aslında bu çok basit bir konu. Telefonunu ilk açtığında senden bir hesapta oturum açman istenmişti. O açtığın hesaba internet explorerdan gir ve ailem ayarlarını tamamla kardeşim. Şahsen bende ilk başta yapamamıştım ve "google"dan yardım aldım sanada tavsiye ederim. Google dan bagzı linklere ulaşabilirsin ailem ayarları sayfasının linki gibi mesela
BrahimOkumus
Üye
benim başıma da geldi sıfırlama yaptığım zaman heyecana gerek yok dedim mağazadan Nokia müziği aratıp güncelleştirme yaptım
Sorunları ilk önce iyice araştırıyorum ondan sonra söylemek iyi oluyor.