Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 620 İphone 4s
Sponsorlu Bağlantılar
tapatalk
Üye
620 nin 2. elini 650 lira mı ? ahahaha
350 lira veren olursa durma. cihazın sıfırı 600 lira zaten
4 şuan için kötü bir telefon zaten 512mb ram tek çekirdek ben 4s alacağım demiştim onda 1gb ram çift çekirdek var ve daha cıkacak 1 belki zorlarsak 2 yılın oyununu açacağını düşünüyorum
zaten arasindaki performansa laf söyleyen yok.senin 4s te 1gb ram var demen yanlış.onu düzeltmeye çalışıyoruz..
marazruno123
Üye
Kardeş tüm sorunlar birkaç aya çözülecek sanıyorum çunku Windows Phone marketi 6 ayda 2 milyar indirme yapmış buda sevindirici olduğu için windows işe sarılacak sanıyorum.Zaten İstek ve öneri kutusuna bakması durumunda 0 sorun kalacak
Kardeş tüm sorunlar birkaç aya çözülecek sanıyorum çunku Windows Phone marketi 6 ayda 2 milyar indirme yapmış buda sevindirici olduğu için windows işe sarılacak sanıyorum.Zaten İstek ve öneri kutusuna bakması durumunda 0 sorun kalacak
kardeş ama çok yavaş ilerliyor bende telefonu bunları söyleyerke aldım fakat 4-5 ayda adam gibi bir facebook twitter uygulması (instagram veya) yapamazmı bir şirket.'ki bu şirket Microsoft şimdi diyeceksiniz atıyorum instagramı filan windows değil programcısı filan yapar diye ama kendi programları olan facebook bile hala stabil değil bir resme bastıktan 5sn sonra acılıyor bildirim desen 5saat.wp8.1 yada blue 1yıldan önce gelmez diye düşünüyorum daha amberi getirememişken (ülkemize)
smltrl
Üye
Git bi iPhone bul 1 hafta kullan beğenirsen geç ben de geçmeyi düşünüyosun kullanınca vazgeçtim
Arkadaşlar 4-5 ay önce 620 almıştım.Çok güzel telefon ama ne yazıkki wp8 de cok eksik var.en son bi arkadaşımın faceden (çok önemli bi konuydu) attığı mesajın bildirimi 5 saat sonra gelince dedim olmaz olsun böyle telefon.Gittim sordum temifz filanda diyerekden 550-650tl arası 2.el satacağım.üzerinede 350-450tl koyup iphone 4s 2.el alacağım.2.el konusunda dükkan tanıdık o yüzden problem olmaz sizce mantıklı bir seçim olacakmı ?