muratangin
Üye
-
Konu Sahibi
-
tabikide satabilir telefonun sıfır fiyatı 750620 yi 400 e satabilirsen op basina koy
tabikide satabilir telefonun sıfır fiyatı 750
İnanıyorum ki güncelleştirmelerden sonra ve sistem iyice oturduğu zaman,bu tip konu başlıkları;iphone5 im var wp8 kadar akıcı ve entegre değil,acaba lumia 925 ile üstüne ne kadar verirsem takas ederim olarak değişecek!!)
Bence facebook sizin içine çok önemliyse güzel mantık çünkü 4s kolay kolay ucuzlamıyor.Geri dönmek istediğinizde onu satar bir lumia daha alabilirsiniz.Ama satıp 4s aldıktan sonra wpblue güncellemesini bekleyin o çıktıktan sonra geri dönün ve o zaman iyi ki wp kullanıyorum diyeceksiniz.Şimdilik bu konuda pek birşey yapılır mı bilmiyorum ama wpblue güncellemesiyle isterse elma uçan telefon çıkarsın isterse samsung saydam telefon çıkarsın farketmez.Nokia ve ms wp blue dan sonra uçuşa geçecektir bunuda bilen google onu engellemeye çalısmaktadır..
820im serviste iphone 4 kullanıyorum üzerine para verip geçmeye değmez bence o kadar mükemmel bir işletim sistemi değil ki benimki 4 iyice bitik zaten şu an bunu yazarken kasıyo telefon
Ben 4 değil iOS için söylemiştim en sona da 4 iyice bitik diye ekledim4 şuan için kötü bir telefon zaten 512mb ram tek çekirdek ben 4s alacağım demiştim onda 1gb ram çift çekirdek var ve daha cıkacak 1 belki zorlarsak 2 yılın oyununu açacağını düşünüyorum
Ben 4 değil iOS için söylemiştim en sona da 4 iyice bitik diye ekledimVe 620 de 512 ram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?