Anladım saol kardeş 620 almaya karar veriyorum :good:
GuiTaRisT111 Üye sane31' Alıntı: Anladım saol kardeş 620 almaya karar veriyorum Genişletmek için tıkla ...
renac.cep Üye Ben dün aldım. Eşime de ace 2 aldım. ikisi de güzel ama windows bana daha hoş geldi. Her ne kadar henüz çözemesem de...
Ben dün aldım. Eşime de ace 2 aldım. ikisi de güzel ama windows bana daha hoş geldi. Her ne kadar henüz çözemesem de...
fk555897 Üye renac.cep' Alıntı: Ben dün aldım. Eşime de ace 2 aldım. ikisi de güzel ama windows bana daha hoş geldi. Her ne kadar henüz çözemesem de... Genişletmek için tıkla ... Windows Phone'un kullanımı kolaydır. Hayırlı olsun.
renac.cep' Alıntı: Ben dün aldım. Eşime de ace 2 aldım. ikisi de güzel ama windows bana daha hoş geldi. Her ne kadar henüz çözemesem de... Genişletmek için tıkla ... Windows Phone'un kullanımı kolaydır. Hayırlı olsun.
Aybin.Kilic Üye renac.cep' Alıntı: Ben dün aldım. Eşime de ace 2 aldım. ikisi de güzel ama windows bana daha hoş geldi. Her ne kadar henüz çözemesem de... Genişletmek için tıkla ... Her türlü yardımcı oluruz. Wp8 bölümüne sormanız yeterli gelir
renac.cep' Alıntı: Ben dün aldım. Eşime de ace 2 aldım. ikisi de güzel ama windows bana daha hoş geldi. Her ne kadar henüz çözemesem de... Genişletmek için tıkla ... Her türlü yardımcı oluruz. Wp8 bölümüne sormanız yeterli gelir