Püf Noktası Lumıa 620 Amber Guncelleyemıyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

galler91

galler91

Üye
    Konu Sahibi
Lumıa 620 Amber Guncelleyemıyorum !
Bu ay içerisinde lumıa 620 yi guncelleme denetlemesinden guncellemiş ve amber yapmıstım. Fakat telefonu sıfırlamak zorunda kaldım ve suan guncellemeleri denetlediğimde guncel dıyor ama guncel surum amber değil. Bunun haricinde amber i nasıl guncelleyebilirim ?

katil_197

katil_197

Üye
Bu ay içerisinde lumıa 620 yi guncelleme denetlemesinden guncellemiş ve amber yapmıstım. Fakat telefonu sıfırlamak zorunda kaldım ve suan guncellemeleri denetlediğimde guncel dıyor ama guncel surum amber değil. Bunun haricinde amber i nasıl guncelleyebilirim ?
telefonda sıfırlamayla güncelleme gitmez arkadaşlar sys app pusher yükle magazadan sonra aç güncllemeleri gösterir ayarlara tıkla uygulamada güncelle der .:D.

galler91

galler91

Üye
    Konu Sahibi
guncelleme gtmez ama eski surum geri gelir. Benm demek istediğim amberi geri yukleyememem.

galler91

galler91

Üye
    Konu Sahibi
amber de bunlar tek çatı halindeyken bunları tek tek yuklemek biraz fazlalık.

serecans

serecans

Üye
:dry: yapacak başka bir şey yok ki

serecans

serecans

Üye
bunları toplu bir halde kendi kendine güncelleyen bi program yok mu ?,

galler91

galler91

Üye
    Konu Sahibi
yapmak istediğm tek şey amber i tekrar yuklemek :angry:

serecans

serecans

Üye
otomatik

galler91

galler91

Üye
    Konu Sahibi
anlamıyorsun galiba amberi geri nasıl yüklücen saten cihaza daha önce yüklemişsin ??? yapman gereken sadece system uygulamalarını güncellemek
sysapp pusherde check up a basarsn update de gözüküyor güncelleme alan uygulamalar tarih tarih Kardeşim .:D.

hakkında kısmına baktıgımda surum wındowa phone amber yazardı, suankı wındows phone 8. Bu yuzden amber yuklu degıl sanıyorum

katil_197

katil_197

Üye
hakkında kısmına baktıgımda surum wındowa phone amber yazardı, suankı wındows phone 8. Bu yuzden amber yuklu degıl sanıyorum
hyr yüklü ama uygulamaları güncellemediğin için yazmıyor .:D.

serecans

serecans

Üye
katil kardeş senin telefonda extra bilgilerde made in china yazıyor mu ?

merlin19

merlin19

Üye
kardeşim amberi 1 kere yükledinse format da atsan amber kalır ama uygulamaların güncellenmesi gerekir bazen anlık düşer o da bazen bir kaç gün sonra ek programa falan gerek yok geçenlerde 925 e format attım ben yükledim programlarını falan bana ( 920 ) ye şak şak güncelleme geliyordu ama yeni format attığım 925 e tık gelmiyordu 3 gün sonra 42 tane güncelleme düşüverdi ekrana tıklayıp güncelledim :D aceleye gerek yok ota kendisi çeker merak etme

• Beğen
Tepkiler: galler91
serecans

serecans

Üye
evet biraz geç geliyor güncellemeler kardeşim siz yatmıyormusunuz nedir bu forum aşkı :))))

merlin19

merlin19

Üye
dün tam 16 saat uyumuşum akşam 19:30 da uyandım gözümde zerre kadar uyku yok saat 7 de bir yatarım akşam 7 ye kadar :D haha

serecans

serecans

Üye
kardeşim burda saat 08.34 orda kaç

merlin19

merlin19

Üye
istanbul = 6.28 :))