işlemci seni hiç düşündürmesin kardeşim için rahat olsun çünkü 1.nesil windows phone cihazları da aynı işlemciyi kullanıyordu ve harika performansları var. ayrıca windows phoneun özelligi iyi optimize edilmiş olması ve microsoftun yazılımı bu işlemciye göre hazırlamış olmasıdır.arkadaşlar nokia lumia 610 almayı düşünüyorum ama 800 mhz beni düşündürüyor kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim![]()
600 700 arası olur diyoruz ama 710 a da bak arada 100 tl falan oynar kardeşim![]()
610un tasarımı 710dan daha güzel bence tabi resimlere göre konuşuyoruz alıp incelemek daha saglıklı olur ama gördügüm 610 daha çekici gibievet 610 dan biraz şüpeliyim bende. 710 a bak bencede tasarımı daha iyi bence
ama bence n8 den geçiceksen ve kamera senin için önemliyse lumia800 e bakmalısın fakat fiyatı bin liranın üzerinde olma ihtimali var
zaten lumia800 için benim maksimum fiyatlandırmam 1200ün altıdır ondan yüksek rakamlarda satılmaz.alıcak olanlar da vazgecer
kesin olur abi dedim ya azerbaycan da 1100 TL
Tasarım kişiden kişiye farklıdır Fatih im ama 710 daha makul donanım olarak![]()
bencede 710 donanımı daha iyi . Bide bişi sorcam cpu farkı internet hızını etkiliyomuydu ?bence diye belirtmiştim abibencede 710 donanımı daha iyi . Bide bişi sorcam cpu farkı internet hızını etkiliyomuydu ?
800ün fiyatı 1200 ü geçmesse ciddi ciddi alıcam şakam yook![]()
geçerse 1100 e azerbaycandan getirtirim sana kardeşim 100 tl de pasaporta işletirsin olur 1200 =) belki 1100 dn ucuzlar o zamana kadar