lumia 610 kullanan ve kullanmayı düşünenler bi baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
lumia 610 kullanan ve kullanmayı düşünenler bi baksın
arkadaşlar nokia lumia 610 almayı düşünüyorum ama 800 mhz beni düşündürüyor kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar nokia lumia 610 almayı düşünüyorum ama 800 mhz beni düşündürüyor kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)
işlemci seni hiç düşündürmesin kardeşim için rahat olsun çünkü 1.nesil windows phone cihazları da aynı işlemciyi kullanıyordu ve harika performansları var. ayrıca windows phoneun özelligi iyi optimize edilmiş olması ve microsoftun yazılımı bu işlemciye göre hazırlamış olmasıdır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abiye ek olarak işlemciye çok takılırsan 710 düşünebilirsin onun da tasarımı çok iyi ve fiyatları hemen hemen aynı olur :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
zaten fiyat yüzünden ve birazda tasarımdan bu telefonu seçtim
Peki türkiyedeki fiyatı ne kadr olabilir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
600 700 arası olur diyoruz ama 710 a da bak arada 100 tl falan oynar kardeşim :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
600 700 arası olur diyoruz ama 710 a da bak arada 100 tl falan oynar kardeşim :)

Arada 100tl fark varsa 710 alırım ama daha yüksekse 610 alacam androidten nefret ediyorum symbiandan da hafif sıkılmaya başladım wp en iyisi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynı kafadayız kardeşim :)

theposies

theposies

Üye
evet 610 dan biraz şüpeliyim bende. 710 a bak bencede tasarımı daha iyi bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ama bence n8 den geçiceksen ve kamera senin için önemliyse lumia800 e bakmalısın fakat fiyatı bin liranın üzerinde olma ihtimali var

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tasarım kişiden kişiye farklıdır Fatih im ama 710 daha makul donanım olarak :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet 610 dan biraz şüpeliyim bende. 710 a bak bencede tasarımı daha iyi bence
610un tasarımı 710dan daha güzel bence tabi resimlere göre konuşuyoruz alıp incelemek daha saglıklı olur ama gördügüm 610 daha çekici gibi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
theposies

theposies

Üye
Tasarım kişiden kişiye farklıdır Fatih im ama 710 daha makul donanım olarak :)

bence diye belirtmiştim abi :) bencede 710 donanımı daha iyi . Bide bişi sorcam cpu farkı internet hızını etkiliyomuydu ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bağlantı desteğine göre değişir.

theposies

theposies

Üye
800ün fiyatı 1200 ü geçmesse ciddi ciddi alıcam şakam yook :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
610un tasarımı 710dan çok daha iyi ama 710un özellikleri de 610dan iyi birde kamera sorun değil n8 kamera niyetine kalacak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
800ün fiyatı 1200 ü geçmesse ciddi ciddi alıcam şakam yook :)

geçerse 1100 e azerbaycandan getirtirim sana kardeşim 100 tl de pasaporta işletirsin olur 1200 =) belki 1100 dn ucuzlar o zamana kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt