Öneri lumia 525 kulaklık girişi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

trecool

trecool

Üye
    Konu Sahibi
lumia 525 kulaklık girişi sorunu
arkadaşlar bugün hiçbir neden yokken kulaklık girişi çalışmamaya başladı. kulaklığı takıyorum hala hoparlörden geliyor ses. daha yeni almıştım teli hemen servise göndermekte istemiyorum varmı aynı sorunu yaşayan acaba

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kulaklıktan hiç ses gelmiyor mu yoksa tek kanaldan mı gelmiyor sadece

ErenMSC

Üye
Donanımsal olabilir

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
arkadaşlar bugün hiçbir neden yokken kulaklık girişi çalışmamaya başladı. kulaklığı takıyorum hala hoparlörden geliyor ses. daha yeni almıştım teli hemen servise göndermekte istemiyorum varmı aynı sorunu yaşayan acaba
Bende 920 var aynı sorun bende de vardı Nokia ya götürdüm yapamadılar istanbula gitti 22 sinden beri telefonsuzum 1110 la sürünüyorum. 10 iş gününü geçtiği zaman Nokia nın yakasına yapışıcam bana kullanmak için telefon vermek zorunda. 20 günü geçerse de ne nokia yı ararım ne de telecity i hem nokia yı hemde telecity i tüketici hakem heyetine şikayet edicem 4 gözle bekliyorum doğrusu şikayet edeceğim günü

trecool

trecool

Üye
    Konu Sahibi
Bende 920 var aynı sorun bende de vardı Nokia ya götürdüm yapamadılar istanbula gitti 22 sinden beri telefonsuzum 1110 la sürünüyorum. 10 iş gününü geçtiği zaman Nokia nın yakasına yapışıcam bana kullanmak için telefon vermek zorunda. 20 günü geçerse de ne nokia yı ararım ne de telecity i hem nokia yı hemde telecity i tüketici hakem heyetine şikayet edicem 4 gözle bekliyorum doğrusu şikayet edeceğim günü

hadi ya geçmiş olsun inşallah kısa zamanda eline ulaşır telefonun ya da sıfırı gelir. ben şimdi vermeyi düşünmüyom servise

Rainesto

Rainesto

Üye
Benim 620 dede aynısı oldu yeni kapak aldım

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bende nokıa yazısını sıldım oldu. Tek kanaldan gelıor 920 nabmalıyım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Girişte sorun var bence Servise ver.

Mario ile gönderildi.

Üst Alt