Lumia 520 Telefonumun Kutusunda,bataryasında,çıkarınca içinde.. -->

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Lumia 520 Telefonumun Kutusunda,bataryasında,çıkarınca içinde.. -->
Çin malı yazıyor. Turkcell orjinal mağazadan aldım Tim'den yani hepsini öyle benimki mi? Ben Finlandiya malı sanıyordum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Çoğu öyle zaten o yazıya bakmayın şu anda bir çok büyük firma zaten Çin'de ürettiriyor.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çin malı demek illa kotu demek değil dimi o kadar para verdik kontratlı olunca

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Çin malı demek illa kotu demek değil dimi o kadar para verdik kontratlı olunca

Şuan çoğu firma çinde üretim yapıyor. Buna sony de dahil samsungda

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Artık Böyle Cin

0MG90

0MG90

Üye
Microsoft a satılınca artık Çin de üretiliyor demek ki.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Her markanın çinde parça fabrikası vardır. Çinde üretmek ucuz olduğu için parçalar orda üretiliyor. Avrupada Amerika'da üretildiğini sandığınız cihazlar aslında parça parça çinden geliyor ve Amerika yada Avrupada montajlanıp üzerine Made In Germany, Finland, Italy, USA yazılıyor. Yani içinde Çin'den bir parça bulunmayan hiç bir teknolojik alet yok. Alışın artık buna.

fk555897

fk555897

Üye
Bataryalar genelde Çim'de üretilir.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Finlandiya Nokia'nın anavatanı. Cihazlarını eskiden Romanya'da ürettiriyordu hatırladığım kadarıyla. Birçok firma cihazlarını Çin'de ürettiriyor ucuz olduğu için. Bildiğim kadarıyla parçalar üretilip Çin'e gönderiliyor, orada da birleştiriyorlar. Yani bütün telefonlar Çin'de üretiliyor diye hepsinin kalitesi aynı değil. Cihazın hayırlı olsun. Çin olayına takılma.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
ben Sony'nin çıkardığı telefonların hiçbirinde Japonya'da üretildi yazısına denk gelmedim. hepsinde cin mali yazıyor :D

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Çin'in içinde blunduğu sistem dolayısı ile şirketler masraflardan kaçmak, ucuza halletmek amaçlı Çin'e yöneliyor! Arz talep ilişkisiyle harmanlayınca ortaya böyle sistematik bir görüntü ortaya çıkıyor. Çin heryerde! Çin malından korkmamız için markanın Çinli olması lazım. Umarım mantık olarak anlatabilmişimdir ...

Örn; "Designed by Apple in California Assembled in China"

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çin'in içinde blunduğu sistem dolayısı ile şirketler masraflardan kaçmak, ucuza halletmek amaçlı Çin'e yöneliyor! Arz talep ilişkisiyle harmanlayınca ortaya böyle sistematik bir görüntü ortaya çıkıyor. Çin heryerde! Çin malından korkmamız için markanın Çinli olması lazım. Umarım mantık olarak anlatabilmişimdir ...

Örn; "Designed by Apple in California Assembled in China"

Güzel anlattın sağol. Bu arada bana çinli ama başarılı bir tekno marka söyleyecek varmı merak ettim

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Lenovo

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801

Üst Alt