Turkcellde kontratlı 925 yok siteye bakabilirsin abi zaten normalde 820 falan alacaktım 1000 ₺ olsa 1000/24=41,1111 vs ediyor bir baktım 60,99 Tl lumia 520 peşin 569 desek 23,78 falan olması lazım bu ne abi yaBu arada hiç tarifeye gorede değil örnek aldığımız tarife platinumdu yani faturaya yansıttığımız normal hatla aynı ücrete aldık aveada en iyi tarifeye 1 ₺den başlıyor 525 hem o daha iyiAdam yapamazsın diyor zaten
@XstalylaX
dostum andorid de ios ile kıyaslanamaz zaten o sitede. Başka bir şekilde kıyaslayabilirsin ama o site sadece donanım olarak kıyas yapıyor. Şuanda donanımdan çok yazılım önemli. O zaman senin dediğine göre android en hızlısı ama gel gelelim ki 512 mb ramli Wp 2 gb ramli androidden daha hızlı oluyor gezinirken
@XstalylaX
dostum andorid de ios ile kıyaslanamaz zaten o sitede. Başka bir şekilde kıyaslayabilirsin ama o site sadece donanım olarak kıyas yapıyor. Şuanda donanımdan çok yazılım önemli. O zaman senin dediğine göre android en hızlısı ama gel gelelim ki 512 mb ramli Wp 2 gb ramli androidden daha hızlı oluyor gezinirken
1 e basacağıma 2 ye basmışım ozur dilerim onun için. Yani doğrusu gezinirken 512 mb ramli cihaz 1 gblı androidden daha hızlı. İşlemcisi de kotu değil. Donanımı az olmasına rağmen en iyilerini kullanıyor. Snapdragon gibi
1 e basacağıma 2 ye basmışım ozur dilerim onun için. Yani doğrusu gezinirken 512 mb ramli cihaz 1 gblı androidden daha hızlı. İşlemcisi de kotu değil. Donanımı az olmasına rağmen en iyilerini kullanıyor. Snapdragon gibi
520 ye o kadar para vermen çok kötü olmuş.Ama kıyaslama kısmına bende katılmıyorum.Keşke almasaymışın sağlık olsun.8.1 yükle fiyatı kafana takmadan kullanmana bak