Böyle yazınca bana gelmiyor at koyup @TurboCall yazarsan bana gelir, eğer telefonun garantisi var ise 1 yıl içerisinde servis telefonun bataryasını değiştiriyor ücretsiz olarak, ama bir ara lumia bataryası 100 liramı neydi öyle bir sohbet dönüyordu orjinal galaxy s3 mini bataryası 70 tl olduğuna göre o fiyatta birşeydirTurbo Call
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
servise ver ücretsiz değişim yapsın 1 yıl olmadıysa yapıyorlar diye biliyorum, üstteki 36 liralık bataryanın orjinal olacağını düşünmüyorum pekPahalı değilmi yaa
Benim yapabilecek birşeyim yok, 6 saat gayet iyiAbi ya seevisten hemen gelmiyor telefon yani bekleyemem
Rica ederimTm ya tşktr
3G de kullanma telefonu parlaklığı düşük yap arka plandaki uygulamaları azaltAbi şarj en fazla 6 saat gidiyı batarya değiştirmek isitiyom fiyat
5 liraya yan sanayi nerde buldun yaw, doğu illerde kaçakcılık olan yerlerde vardır ama çok tehlikeli olur5 TL Yan Sanayı Oda 100 mA Daha Düşüktür O Kadar Orjinal En Aşaya 50 60 Ki Çoğu Orjinal Olmuyor Elinde Alıp Bakman Gerekiyor.
Ankarada Tanıdık Dükkan Var5 liraya yan sanayi nerde buldun yaw, doğu illerde kaçakcılık olan yerlerde vardır ama çok tehlikeli olur
20 30 Tllik Bataryayı 5 Tlye Aliyorumeee tanıdık bizdede öyle kardeşimde bende diyorum nasıl böyle veriyor, gerçi ben çakma birşey kullanmayı sevmiyorum bir kere kullandım telefon servislik oldu Allah korusun birdaha Şeytan Kulağına Kurşun....Ankarada Tanıdık Dükkan Var20 30 Tllik Bataryayı 5 Tlye Aliyorum
Çakma Dediğin Üstteki Arkadaşin Attiği Batarya İle Aynı Ben Ne Zamandir Kullanıyorum Sorun Yok Bi Tek Amperi Düşük O Kadareee tanıdık bizdede öyle kardeşimde bende diyorum nasıl böyle veriyor, gerçi ben çakma birşey kullanmayı sevmiyorum bir kere kullandım telefon servislik oldu Allah korusun birdaha Şeytan Kulağına Kurşun....
şarj süresi vs farkeder 1500mah kore malı ile 1500 mah orjinal birbirini tutmazÇakma Dediğin Üstteki Arkadaşin Attiği Batarya İle Aynı Ben Ne Zamandir Kullanıyorum Sorun Yok Bi Tek Amperi Düşük O Kadar
5J 1430 mA ? 1.5 Amper Değil?şarj süresi vs farkeder 1500mah kore malı ile 1500 mah orjinal birbirini tutmaz
onu demedim yani diyorumki 5 mah kore malı bir bataryayla orjinal batarya birbirini tutmaz demek istiyorum5J 1430 mA ? 1.5 Amper Değil?
Ha Dostum Yapacak Bişey Yok Napalim Çok Pahali Orjinaller Yusuf Servise Bir Daniş Olmazsa Format Filan Atmaya Denedinmi?onu demedim yani diyorumki 5 mah kore malı bir bataryayla orjinal batarya birbirini tutmaz demek istiyorum