Haber Lumia 1520'nin Kusursuz Kayıt Özelliği (video)

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
kocaman ya.stand üstünde kendini daha çok belli etti.o neydi bea

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
süper telefon ben bu telefonu tablet PC niyetine almak istiyorum N8 ile işimi görüyordum 920 ile de iş görüyorum şimdi 6 inç ekran daha iyi olur fakat flaş desteği olsaydı süper olurdu tamam diyeceksiniz flaş artık kullanılmıyor telefonlar da ama şu an siteler html de tam çalışmıyor % 70 Flash istiyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
süper telefon ben bu telefonu tablet PC niyetine almak istiyorum N8 ile işimi görüyordum 920 ile de iş görüyorum şimdi 6 inç ekran daha iyi olur fakat flaş desteği olsaydı süper olurdu tamam diyeceksiniz flaş artık kullanılmıyor telefonlar da ama şu an siteler html de tam çalışmıyor % 70 Flash istiyor
pc sekteründe de yavaş yavaş flash tamamen kalkıyor mesela firefox 28.0 dan sonra artık kendi flash programını yapıp tarayıcının daha stabil çalışmasını sağlıyacak ve benim düşünceme göre telefonlarıda böyle yapar ve artık wp ye ne zaman programlar bilinmez ancak yaparlarsa sorunsuz çogu vidyoyu açar diye düşünüyorum

YkPkY

YkPkY

Üye
Flash değil,bunun nedeni tüm sitelerin halen html 5e geçmemesi.flash Player tabanlı olması. O yüzden kendileri portlamak zorunda kalıyolar.
Explorer 11 de ne yaparlar bilinmez ama ms yapmaz

cyborg78

cyborg78

Üye
bizde : cızzz cızzz cızzz cızzz yapıyor 1520 de hiçbir şey yok bence güzel
cızz cızz derken acaba hoparlörden'mi cızıltı yaptıryo dinlerken, yoksam kulaklıkla dinlerkenmi cızıltı yaptıryo
benim n8'de haporleri cızıltı veryo ama kulaklıkla 10 numara :oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Flash değil,bunun nedeni tüm sitelerin halen html 5e geçmemesi.flash Player tabanlı olması. O yüzden kendileri portlamak zorunda kalıyolar.
Explorer 11 de ne yaparlar bilinmez ama ms yapmaz
evet bende tam olarak bunu söylüyorum aslında html 5 e neden geçmediler acaba diyorum flaş desteği kalkmış iken telefonlar hatta akıllı telefonlar diyelim bu kadar yaygınken neden html5 desteği vermiyorlar merak ediyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güya hızlı bir şekilde geçiş yapılacaktı.

YkPkY

YkPkY

Üye
nerdeeeee

YkPkY

YkPkY

Üye
html5e

YkPkY

YkPkY

Üye
:nono:çok ayıp

fk555897

fk555897

Üye
Çok güzel

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar yeni bir test yaptım fabrikada çalışanlar varsa bilirler çok aşırı ses olur bende staj yaptıgım yerde 15 tane preslerin yanında ses kayıt aldım ve fabrikayı dolaştık bir arkadaş biz gezdiriyordu boyna anlatıyordu preslerin yanında biraz kısık ancak adamın dibinde olamama rahmen ben zor duruyorum telefon kayıt yapması bile bence yeterli bu arada ilk 5dk telefon cepte idi ona rahmen süper kayıt yapmış buyrun dinlemek isteyelere rarlı olarak atıyorum indirmeniz gerekiyor biraz uğraştırıcam ama youtubeye atamadım bu arada şu ana kadar çoğu yerde vidyo çektim ancak bu kadar gürültülü ortamda ilk defa yapıyorum ve başarılı bana göre sizin yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

Üst Alt