Haber Lumia 1520'nin Kusursuz Kayıt Özelliği (video)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 1520'nin Kusursuz Kayıt Özelliği (video)
Nokia, Lumia 1520'nin Rich Recording mikrofon desteğiyle video kayıt kalitesine vurgu yapmak için bir video yayınladı. Videonun ses kayıt kalitesini daha iyi hissetmek için kulaklık takarak izlemenizi tavsiye ederim iyi seyirler.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: blackcemre, cank551977, Akhtoher ve 2 diğerleri

skynet

Üye
Harika :worshippy:
Bu arada parçada güzelmiş :alkis

• Beğen
Tepkiler: blackcemre
4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920 de böyle bir özellik varmı nomalde ses kayıt güzel yapıyor zatende gürültü dengeleme falan çoğu yerde aşırı tizli ortamlarda dahi ses kayıt yaptım süper yapıyor bu arada ufak bir soru daha sorayım nokia camerada ses düzeyi varya 100hz ile 200hz konser gibi ortamlarda aşırı gürültülü yüksek basa almak daha iyidir degilmi

alical33

alical33

Üye
alacam inşallah bu telefonu mükemmel :)

alical33

alical33

Üye
beniö için sorun değil büyük ekranı her zaman sevmişimdir benim almama engel tek şey şuan için para biraz birikti bakalım tel gelene kadar daha birikirse üstüne ne kadar kalırsa 920 yi o fiyata satıp alcam inşallah :)

braayn

braayn

Üye
çok iyi yhaa

sekajmer

sekajmer

Üye
bizde : cızzz cızzz cızzz cızzz yapıyor 1520 de hiçbir şey yok bence güzel

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Valla Lumia 920'de yaşadığım konuşma sırasındaki ses iletim sorunundan dolayı, 1520'nin ses kayıt kalitesinden ziyade konuşmadaki ses iletim kalitesiyle ilgileniyorum :zzz: Umarım Lumia 920 gibi değildir.

Bu arada kayıt kalitesi de bayağı iyiymiş :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Valla Lumia 920'de yaşadığım konuşma sırasındaki ses iletim sorunundan dolayı, 1520'nin ses kayıt kalitesinden ziyade konuşmadaki ses iletim kalitesiyle ilgileniyorum :zzz: Umarım Lumia 920 gibi değildir.

Bu arada kayıt kalitesi de bayağı iyiymiş :kıskıs:
o galiba hatla iligli ben o kadar sık konuşmama rahmen bir sorun yaşamadım bu arada aynı özellik 920 de de varmış biraz araştırınca fark ettim güzel bir özellik

cyborg78

cyborg78

Üye
sağdan, soldan, önden, çaprazdan görüntü var heralde kameralar 5 tane profesional, bi 1520'yi ses içinmi bi yere odakladılar acaba .d :gul:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:good:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
daha dinlemedim ama eminin güzel dir almam lazım bu telefonu

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
o galiba hatla iligli ben o kadar sık konuşmama rahmen bir sorun yaşamadım bu arada aynı özellik 920 de de varmış biraz araştırınca fark ettim güzel bir özellik
Bu sorunun hatla ilgisi yok telefonla ilgisi var.Tüm hatlarla denedim benim en nefret ettiğim sorun bu..

920 kayıt videosuda yayınlamıştı Nokıa disko gibi bir yerde oradada ses kalitesi ve video iyi diyordu ama benim 6 kişilik doğum günü kutlamasında bile ses çok az kayıt alıyor ve videoda ses sonda olmasına rağmen az ses geliyor..Ben artık bu videolarda OYNAMA olduğunu düşünüyorum.Şahsen bunun bu kadar iyi çektiğine inanmıyorum..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu sorunun hatla ilgisi yok telefonla ilgisi var.Tüm hatlarla denedim benim en nefret ettiğim sorun bu..

920 kayıt videosuda yayınlamıştı Nokıa disko gibi bir yerde oradada ses kalitesi ve video iyi diyordu ama benim 6 kişilik doğum günü kutlamasında bile ses çok az kayıt alıyor ve videoda ses sonda olmasına rağmen az ses geliyor..Ben artık bu videolarda OYNAMA olduğunu düşünüyorum.Şahsen bunun bu kadar iyi çektiğine inanmıyorum..
ben onu şöyle ifade ediyorum sen kayıt yaparken konuşurken en yakındali insan sesini vurgular ancak konuşmadan çekim yaptıgında insan arkada insan sesi varsa onu yoksa normal müzüği ön plana çıkartıyor ben geçenlerde cumhuruiyet kutlamalarında bir vidyo çektim bayan bir sanaçtı müzik söylüyordu normalde sesi az geliyordu zaten bilirsiniz konuşanların sesleri her zaman az gelir ve sahneye çok uzak olmama rahmen aynı zamanda hoparlörlerede çok güzel bir kayıt yaptı bu arada sen ve üsteki arkadaş telefonla konuşurken sorun yaşıyorsunuz sanarım bilemiyorum ancak bende sorun yok yada bana yeterli geliyor gibi bilemiyorum

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
ben onu şöyle ifade ediyorum sen kayıt yaparken konuşurken en yakındali insan sesini vurgular ancak konuşmadan çekim yaptıgında insan arkada insan sesi varsa onu yoksa normal müzüği ön plana çıkartıyor ben geçenlerde cumhuruiyet kutlamalarında bir vidyo çektim bayan bir sanaçtı müzik söylüyordu normalde sesi az geliyordu zaten bilirsiniz konuşanların sesleri her zaman az gelir ve sahneye çok uzak olmama rahmen aynı zamanda hoparlörlerede çok güzel bir kayıt yaptı bu arada sen ve üsteki arkadaş telefonla konuşurken sorun yaşıyorsunuz sanarım bilemiyorum ancak bende sorun yok yada bana yeterli geliyor gibi bilemiyorum

Bilmiyorum ben video kayıtlarından memnun değilim (görüntü konusunda memnunum sesde değil dediğimiz gibi) ve bu tanıtımlarda oynama olduğu konusunda ben şahsen fikrimi değiştirmem çok zor yani sadece video olaylarında değil fotoğraf konusundada oynamalar olabilir.Mesela ois'i tanıtırken vatandaşlar Nokıa'nın reklamda bir açığını yakalamıştı :) Amacım Nokıa kötülemek değil ama bizlere asıl doğruyu göstermelerini isterim biraz oynanmışı değil

Ve bu telefonda konusurken ki sorun karşıya ses gitmemesi yani bu başına gelse emin ol ki yeterli demezdin karşındaki ikide bir ya şu telefonu değiştir sesin gelmiyo alo nediyorsun hay okan senin telefonuna diyorlar her konuşmamda malesef :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Vallahi bende Videoda ses kayıt 10 numara. Karşıya ses iletim sorunu da Amberi yükledikten sonra kalktı. Amberden önce konuşulmuyordu. Benim telefon turkcell romluydu sanırım ondan oluyordu. Başka 920ler yaşamıyordu o sorunu. En azından benim çevremdeki.

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Benim arkadaşın karşıya ses gitmeme sorunu vardı. (L920). Gönderdi teleservise bir parça değiştirdiler şuan çalışıyor. Detayları öğrenir ve Sorunlar konusunda paylaşırım.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
yaza telefonumu dğişeceğim eğer yeni bir lumia çıkmazsa bnu alırım

bbakkus

bbakkus

Üye
sağdan, soldan, önden, çaprazdan görüntü var heralde kameralar 5 tane profesional, bi 1520'yi ses içinmi bi yere odakladılar acaba .d :gul:
yok hepsi 1520 uzak çekimlerde görünüyor

Üst Alt