Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberLumia 1520 Ve Lumia 1320 Türkiye Çıkış Tarih Ve Fiyatları
Sponsorlu Bağlantılar
m542tf
Üye
Bari satmasınlar böyle satış politikası mı olurmuş. Müzeye koysunlar turşusunu kurarlar.
cank551977
Üye
Ben gelisinin Aralik olmasini bekliyordum... ama gec olsun guc olmasin.. fiyati iyi ama...))
GuiTaRisT111
Üye
Lumia 1320 vergiler hariç 339 dolar olacak deniyordu. Burada 470 dolar yazıyor. Vergilerle birlikte mi 470 ?? Eğer öyleyse beklediğim fiyattan geliyor.
Lumia 1320 vergiler hariç 339 dolar olacak deniyordu. Burada 470 dolar yazıyor. Vergilerle birlikte mi 470 ?? Eğer öyleyse beklediğim fiyattan geliyor.
haberde belirtilen fiyatlar kesin fiyatlar değil. Çok az bir miktar altında ya da üstünde olabilir. O günkü döviz kurlarının pozisyonu belirleyici olacak.
alyuz41
Üye
Daha yeni 1100TL'ye Lumia 820 (sigortalı) aldım, 470$ ne abi. Şimdi ben bu cihazı napıyım Neyse, Gold Bilgisayar'a götürdüğüm zaman Memluniyet Garantisin'den ötürü iyi para veriyorlar
Daha yeni 1100TL'ye Lumia 820 (sigortalı) aldım, 470$ ne abi. Şimdi ben bu cihazı napıyım Neyse, Gold Bilgisayar'a götürdüğüm zaman Memluniyet Garantisin'den ötürü iyi para veriyorlar
Lumia820'yi biraz pahalı almışsınız. İki cihaz da orta segment ama lumia820 geçen yıl çıkmıştı. Bir yılda segment standartları ciddi derecede değişebiliyor. Kapitalist düzende tüketime yönelik stratejiler artık gayet normal karşılanıyor. Tabi gelişen teknolojinin sistem gereksinimlerini arttırması da normal bir durum.
sen sigortalı aldığın için biraz tuzluya gelmiş sanırım. ben 6 ay önce 999TLye almıştım Gold'dan
dilmenibrahim
Üye
Arkadaşlar artık o kadar çabuk değer kaybeder olduki telefonlar aldığımız modelleri dikkatli şekilde seçip sonra
pişman olmamak gerek çünki değeri düştüğü için kısa vade de artık telefonları ölüsü çıkana kadar kullanmak gerektiğini düşünüyorum