-_SEFA_-
Üye
Işık sızmaları ve ekrandaki ışık hataları her Nokia da var diye biliyorum 920 de ise ekranın en üstünde ve en altında var fakat rahatsız edici şekilde değiller , sadece ekran pırpır yapıyor ara sıra o can sıkıcı
Siyah bir arka plan açıp Nokia yazısının altına yani ekranın tam üst bitiş yerine yüksek parlaklıkla bakarsanız kolayca fark ediliyor ama serviste yapmışlarsa bilemem , butun fabrika urunu Nokia 1520 ye kadar var diye biliyorum yeni çıkan 930 830 730 hariçEkranın pırpır yapmasından gönderdim ücretsiz tamir ettiler ve o ışık hataları bende yok
ustam 10 iş gününe tekabül ediyor. Şikayet hakkı 20iş günü ile doluyor...30.12.2014 tarihinde ekranın kendiliğinden hareket etmesinden dolayı nokia care verdim 13.01.2015 oldu daha tık yok bakalım 15 günün dolmasını bekliyorum.1 hafta kalsa anlarım ama 10 gün biraz uzun bir süre hemde sorunun kök nedeni belliyken 10 gün çok ..
yılbaşı ve hafta sonu ile birlikte evet 15 iş günü içerisinde cihazı tüketiciye vermezler ise bildiğim kadarıyla kullanıcıya kullanabileceği bir Aut cihaz vermeleri gerek talep .30 iş günü ile birlikte para iadesi veya sıfır ürün hakkı doğuyor olması lazım..ustam 10 iş gününe tekabül ediyor. Şikayet hakkı 20iş günü ile doluyor...
anladım da büyük ihtimalle orada sadece küçük bakımlar yapılıyordur. Cihazın distirbutore gonderimi gerçekleşir ve kvk genpa teleservice veya telpa gibi yerlerde tamir görür. Garantiniz teleservice in ise 20 iş günü içersinde teslim etmeleri lazım...nokia care bayrampaşa servisi
Bana teleservice ile çalışmadıklarını ve her model lumia cihazlarını kendileri tamir ettiğini aktardılar.Ekran değişecek ve 10 ile 12 iş gunu bulur dedi bakalımanladım da büyük ihtimalle orada sadece küçük bakımlar yapılıyordur. Cihazın distirbutore gonderimi gerçekleşir ve kvk genpa teleservice veya telpa gibi yerlerde tamir görür. Garantiniz teleservice in ise 20 iş günü içersinde teslim etmeleri lazım...
peki ustam umarım en kısa zamanda gelirBana teleservice ile çalışmadıklarını ve her model lumia cihazlarını kendileri tamir ettiğini aktardılar.Ekran değişecek ve 10 ile 12 iş gunu bulur dedi bakalım
Siyah bir arka plan açıp Nokia yazısının altına yani ekranın tam üst bitiş yerine yüksek parlaklıkla bakarsanız kolayca fark ediliyor ama serviste yapmışlarsa bilemem , butun fabrika urunu Nokia 1520 ye kadar var diye biliyorum yeni çıkan 930 830 730 hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?