saylhamiosun
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tıpkı dediğingibi beyaz leke gibi küçük yanyana iki daire şeklinde ışık gibi...eğer ki beyaz lekelerden bahsediyorsan maalesef genel bir problem. Teleservice e ver ekran değişir muhtemelen. Ekran büyük olduğundan bu sorun genelde kamera nın hizasında görülüyor...
Kafiidir.Teşekkürlerbeyaz leke deyip verin. Onlar bilir zaten. Cihaz değişiminolursa kasa değişimi talep edersiniz.bu aşamada onu isteyemezsiniz...
''Cihaz değişimin olursa kasa değişimi talep edersiniz'' burada kastettiğiniz neydi?yardımcı olabildiysek ne mutlu
Sabrınız ve nezaketinizden ötürü çok teşekkürler...özel mesajınızda kapak değişimi yada cihaz değişimi istediğinizi yazmıştınız. Cihaz değişimi demek ana kart değişimi demektir. Yani size cihaz değişimi derler ancak aksesuarlar yenilenmez. aynı kapakla gelir. Cihaz değişimi alırsanız kapak değişimi de talepnedin. Ellerinde varsa kapak(renk) değişimi de yaparlar...
problemleriniz aynı değil. Ben o beyaz lekeden cihaz değişimi aldım. kullanıcı hatası olmayan bir problem varsa illaki servise vermek gerekir...benim 1320'de de özellikle soğuk havada ekran dalgalanması oluyor bazı bölgelerde. Ev ortamında baskı uygulayınca çıkıyor ama soğukta dokunsan bile belli ediyor kendini. Ekran büyük olduğundanmıdır bilmiyorum ama canımı sıkmaya başladı.
Eğer rahatsız etmiyorsa seni gönderme garantiye. uğraştığına değmez.
problemleriniz aynı değil. Ben o beyaz lekeden cihaz değişimi aldım. kullanıcı hatası olmayan bir problem varsa illaki servise vermek gerekir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?