Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriLumia 1520 hangi renk önerirsiniz
Sponsorlu Bağlantılar
sekajmer
Üye
siyah beyazı eleyelim lumia kullandığınız belli olsun telefon desin ki " Ben Buradayım Bana Bak !"
Bu telefonu genel olarak hangi ortamlarda kullanacaksınız ?
osmanmert99
Üye
Sarı al hocam bak. Yoksa benim gibi birinde sarıyı görürsün vurulursun. Bende teli almadan önce siyah mı beyaz mı diye konu açmıştım. Keşke sarı alaydım 920 mi. Bu arada sarı 920 ile beyaz 920'm takas olur bilginize...
Siyah al kardeşim. Modası falan geçmedi en ağır ve asaletli duranı siyahtır. Kızları da boşver. Bir kız sana telefonun ve üstün başın için bakıyorsa hiç bakmasın zaten. Alacak olsam siyah alırdım.
Ben kirmizi alirdim.. ama sizin secimlerinizden ben siyah aliridm. Hic olmadi renkli kap ile degisiklik yapilir...
Hagios
Üye
Ağır olsun ciddi olsun diyorsan siyah al.Siyah aldım hep ve siyahla devam her zaman
Ya ben yanlış düşünüyorum ya da bir şeyler gerçekten değişmiş ki kızlar telefon rengine bakıyor demek Sende böyle düşünüyorsan kırmızı falan alabilirsin tabi.
braayn
Üye
hangi rengi alırsan al 6 "lik bu canavar büyüklüğüyle her türlü dikkat çeker merak etme
kız konusuna gelince renkler ve zevkler tartışılmaz kişiye göre değişir ve de siyah seven kızda çoktur bunuda bil özellikle metalciler
venusutarit
Üye
Konu Sahibi
Sadece 1 operatörün satması saçma mağazalarda da olmalı