Öneri Lumia 1520 hangi renk önerirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Zevke bağlı ama ben olsam kırmızı alırsım
Yada olsaydı mavi :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Kırmızı ya da sarıda tema renklerinde telefon rengiyle uyumsuzluk olacağı kanaatindeyim. Yani kırmızı renk telefona mavi renk tema yapsak bence komik durur. O yüzden siyah ya da beyaz renk seçeneğini tercih etmelisin, bunların arasından da tabi ki beyaz olanı :oke:
benim telefon sarı, ama temamı ilk önceleri koyu kırmızı kullanıyordum şimdilerde çivit mavisi :)

PureFood

PureFood

Üye
benim telefon sarı, ama temamı ilk önceleri koyu kırmızı kullanıyordum şimdilerde çivit mavisi :)
Mesajda ''bence'' kelimesini kullanmıştım, umarım alınmamışsındır ya da yanlış anlamamışsındır. :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Mesajda ''bence'' kelimesini kullanmıştım, umarım alınmamışsındır ya da yanlış anlamamışsındır. :)
yok canım niye alınayım. ben de bu şekilde kullanıyorum yani benim zevkim de böyle diye yazdım :) tabi ki renkler ve zevkler tartışılmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
m542tf

m542tf

Üye
Ben beyaz alacağım sizede tavsiye ederim

man20

man20

Üye
  • Beğen
Tepkiler: venusutarit
UpOneTR

UpOneTR

Üye
beyaz daha şık duruyor. Heleki tişörtünle yada ayakkabınla güzel bi kombin yaratabilirsin o zaman bütün kızlar peşinden koşar :oke:
Bence kızlar kırmızıya yönelir :D

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Kırmızı ya da sarıda tema renklerinde telefon rengiyle uyumsuzluk olacağı kanaatindeyim. Yani kırmızı renk telefona mavi renk tema yapsak bence komik durur. O yüzden siyah ya da beyaz renk seçeneğini tercih etmelisin, bunların arasından da tabi ki beyaz olanı :oke:
san katılmıyorum benim sarı ve turuncu kapaklarım var renk kombinasyonları yapıyorum gayette oluyor. :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood

by-pegasus

Üye
Asalet siyahtadır :)

• Beğen
Tepkiler: Hagios
man20

man20

Üye
Asalet siyahtadır :)
siyahın modası geçti artık tatlım. Şimdi değişim zamanı :oke: Bizi, lumia ile beraber sadece siyah ve beyaz renk seçiminden kurtardığı için nokia'ya teşekkürlerimi iletiyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Sarı <3

by-pegasus

Üye
siyahın modası geçti artık tatlım. Şimdi değişim zamanı :oke: Bizi, lumia ile beraber sadece siyah ve beyaz renk seçiminden kurtardığı için nokia'ya teşekkürlerimi iletiyorum.

yav modayı boş ver bak benim telefon metalik renkteydi hiç üşenmedim gittim siyah renk kap aldım hem leke yapmaz

not. Tatlıma koptum ha :eheYav kan man kana ne gerek var :) :ehe

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Siyah al kardeşim. Modası falan geçmedi en ağır ve asaletli duranı siyahtır. Kızları da boşver. Bir kız sana telefonun ve üstün başın için bakıyorsa hiç bakmasın zaten. Alacak olsam siyah alırdım.

• Beğen
Tepkiler: Hagios ve by-pegasus
venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
beyaz daha şık duruyor. Heleki tişörtünle yada ayakkabınla güzel bi kombin yaratabilirsin o zaman bütün kızlar peşinden koşar :oke:
Ben kendimi mutlu hissedeyim yeter peşimden koşmasalar da olur :)
Siyah al kardeşim. Modası falan geçmedi en ağır ve asaletli duranı siyahtır. Kızları da boşver. Bir kız sana telefonun ve üstün başın için bakıyorsa hiç bakmasın zaten. Alacak olsam siyah alırdım.

Sarı hariç diğerleri karizma duruyor zaten fakat yıllardır hep siyah telefon kullandım bir sefer gri kullandım biraz değişiklik olsun diye düşünüyorum ayrıca siyahta geri dönüştürülmüş malzeme kullanmışlar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Sarı hariç diğerleri karizma duruyor zaten fakat yıllardır hep siyah telefon kullandım bir sefer gri kullandım biraz değişiklik olsun diye düşünüyorum ayrıca siyahta geri dönüştürülmüş malzeme kullanmışlar

Peki kardeşim madem öyle beyaz al :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kardeşim sen iki milyar 200 tl lik telefon alıyorsun. bırakta aldığın telefonun dikkat çeksin. Bence sarı al. temasıda sarı oldu mu cebinden çıkardığın zaman çok dikkat çeker herkez bakar. Ben olsam sarı alırdım. Lumia gibi şık bir cihazda rengarenk bi cihazı siyah yani renksiz almak bence mantıksız.s

alical33

alical33

Üye
en güzel beyaz duruyor bence

Üst Alt