benim telefon sarı, ama temamı ilk önceleri koyu kırmızı kullanıyordum şimdilerde çivit mavisiKırmızı ya da sarıda tema renklerinde telefon rengiyle uyumsuzluk olacağı kanaatindeyim. Yani kırmızı renk telefona mavi renk tema yapsak bence komik durur. O yüzden siyah ya da beyaz renk seçeneğini tercih etmelisin, bunların arasından da tabi ki beyaz olanı![]()

Mesajda ''bence'' kelimesini kullanmıştım, umarım alınmamışsındır ya da yanlış anlamamışsındır.benim telefon sarı, ama temamı ilk önceleri koyu kırmızı kullanıyordum şimdilerde çivit mavisi![]()

yok canım niye alınayım. ben de bu şekilde kullanıyorum yani benim zevkim de böyle diye yazdımMesajda ''bence'' kelimesini kullanmıştım, umarım alınmamışsındır ya da yanlış anlamamışsındır.![]()
tabi ki renkler ve zevkler tartışılmaz Bende Samsun'luyum o zaman Beyaz son kararımdırBen beyaz alacağım sizede tavsiye ederim
beyaz daha şık duruyor. Heleki tişörtünle yada ayakkabınla güzel bi kombin yaratabilirsin o zaman bütün kızlar peşinden koşarBende Samsun'luyum o zaman Beyaz son kararımdır

Bence kızlar kırmızıya yönelirbeyaz daha şık duruyor. Heleki tişörtünle yada ayakkabınla güzel bi kombin yaratabilirsin o zaman bütün kızlar peşinden koşar![]()

bende kırmızı önerirdim ama arkadaş siyahla beyaz arasında dediği için beyaz dedim.Bence kızlar kırmızıya yönelir![]()
san katılmıyorum benim sarı ve turuncu kapaklarım var renk kombinasyonları yapıyorum gayette oluyor.Kırmızı ya da sarıda tema renklerinde telefon rengiyle uyumsuzluk olacağı kanaatindeyim. Yani kırmızı renk telefona mavi renk tema yapsak bence komik durur. O yüzden siyah ya da beyaz renk seçeneğini tercih etmelisin, bunların arasından da tabi ki beyaz olanı![]()

Asıl kırmızı asildir :PAsalet siyahtadır![]()
siyahın modası geçti artık tatlım. Şimdi değişim zamanıAsalet siyahtadır![]()
Bizi, lumia ile beraber sadece siyah ve beyaz renk seçiminden kurtardığı için nokia'ya teşekkürlerimi iletiyorum.siyahın modası geçti artık tatlım. Şimdi değişim zamanıBizi, lumia ile beraber sadece siyah ve beyaz renk seçiminden kurtardığı için nokia'ya teşekkürlerimi iletiyorum.
Yav kan man kana ne gerek var

Ben kendimi mutlu hissedeyim yeter peşimden koşmasalar da olurbeyaz daha şık duruyor. Heleki tişörtünle yada ayakkabınla güzel bi kombin yaratabilirsin o zaman bütün kızlar peşinden koşar![]()
Sarı hariç diğerleri karizma duruyor zaten fakat yıllardır hep siyah telefon kullandım bir sefer gri kullandım biraz değişiklik olsun diye düşünüyorum ayrıca siyahta geri dönüştürülmüş malzeme kullanmışlarSiyah al kardeşim. Modası falan geçmedi en ağır ve asaletli duranı siyahtır. Kızları da boşver. Bir kız sana telefonun ve üstün başın için bakıyorsa hiç bakmasın zaten. Alacak olsam siyah alırdım.
Sarı hariç diğerleri karizma duruyor zaten fakat yıllardır hep siyah telefon kullandım bir sefer gri kullandım biraz değişiklik olsun diye düşünüyorum ayrıca siyahta geri dönüştürülmüş malzeme kullanmışlar