braayn
Üye
-
Konu Sahibi
-
merhabalar
gdr1 beta ile birlikte hayatıma giren ekran titreme probleminin videosunu çektim.Denim çare olur diye bekledim ve finlandiya romunu kullanarak kurdum ama nafile sorun aynı.Şimdi sorun SD karttanmı oluyor diye sd kartı çıkardım yine oldu ekran da koruyucu var su damlası geldiğinde yine yapıyordu silince düzeliyordu.Şimdi ekranda ne su damlası nede başka birşey var sorunum devam ediyor.Ekran koruyucusunu uzun bir süredir kullanıyorum aynı sorun başka lumia kullanıcılarında da var mesela onlarda ekran koruyucusu olmadığını fark ettim.Alttaki kapasitif tuşlarda kitleniyor.Varmı çözüm getirebilecek biri yada yorum yapabilecek ?
Not:Her şeye rağmen WP kullanıyorum çünkü bağımlılık yaptı bu nedenle canınızı sıkan ufak şeyler olsada yinede WP ailesi ayrıcalıktır diyorum.Tşkler
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende Lumia 1520 kullanıyorum, 10 ay oldu (11 ay sayılır hatta) ama bu sorunla hiç karşılaşmadım. Banada servislikmiş gibi geliyor.
Bendede oluyodu sıfırladım ve çift tıkı kapadım düzeldi
hocam sende ekran koruma jelatini varmı birde sd kart takılımı ?
bende sıfırlayıp denim kurdum ama çift tıklamayı kapatıp test edeceğim
dün akşam yaptıklarım.
Henüz yapmamış olup deneyeceğim bir kaç şey kaldı.
- jelatini üzerinden söktüm
- hard reset attım.
- sd kartı çıkarttım
- eski yedeklerimden dönmedim
- çift tıkı kapattım
Bunları yaptığımda da düzelmez ise ki umudum yok servise yollayacağım
- Bir kavanoz dolusu prinçe koymak
- Nokia Software Updater for Retail ile formatlamak
24.03.2014 tarihinde cihaz alınmış evkurdan nokiashopa götürsem onlarda işlem yapıyorlarmı bilgisi olan varmı ?
özgür abi saolasın finlandiya romu olduğundan dolayı garanti dışı bırakabilirler sanırım cyanı kurup Nokia Care istanbulda nerde varsa oraya götüreceğim .Teleservis bana uzak olsun kime yakın olursa olsun.Yalnızca "Nokia Care" ve "Teleservis" noktalarından birine teslim edebilirsiniz.
Şişli de(sts telekomimasyon) var ama onlarda lumiaları teleservise gönderiyor bilgin olsun.benim 920 yi vermiştim ondan biliyorumistanbul avrupa yakasına nokia care nerelerde var acaba ? bilen varmı netten bulamadım :S
erhan ENT dediğin yer bayrampaşada mı ?ENT NOKIA YETKILI SERVİSİ denesene teleservice malum berbat
erhan ENT dediğin yer bayrampaşada mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?