ERsin YAvuz
Üye
kullanıcı hatası olduğu için para isterler benim1520 de kırık 5 aydan beri öyle kullanıyorum para olmadığı için yaptıramıyorum ama sizinkinede para isterler..Öncelikle geçmiş olsun. Ekranın kendisi mi kırıldı yoksa üstteki dokunmatik kısım mı kırıldı. Bende bir tane 625 bir tane de 1320 var ikisinin de dokunmatik kısmı kırık. Garantiye göndermeyi düşünüyordum ama o kadar para isterlerse hayatta göndermem.
Düşme Açısına Bağli İstersen Demirden Kılıf Kullan Yinede Dağilir
orası Ayrı Davada Yeri Geldimide Kırıyor Onlar Basıncı Arttırıyorlar Düşünce Hani %100 Kırılmaz Diye Bişey YokÇıplak olarak düşmesine göre, cüzdan kılıf, hele içerisindeki plastiği söküp silikon yapıştırınca, emin olun %60-%70 oranında koruyor, eh bu bile telefonu uzunca bir süre kırmadan kullanmaya yetiyor ...
Hem iç hem de dış cam kırıkÖncelikle geçmiş olsun. Ekranın kendisi mi kırıldı yoksa üstteki dokunmatik kısım mı kırıldı. Bende bir tane 625 bir tane de 1320 var ikisinin de dokunmatik kısmı kırık. Garantiye göndermeyi düşünüyordum ama o kadar para isterlerse hayatta göndermem.
ekran kırılmıştı yanlız dokunmatikle beraber değiştirilmesi gerekiyordu.Öncelikle geçmiş olsun. Ekranın kendisi mi kırıldı yoksa üstteki dokunmatik kısım mı kırıldı. Bende bir tane 625 bir tane de 1320 var ikisinin de dokunmatik kısmı kırık. Garantiye göndermeyi düşünüyordum ama o kadar para isterlerse hayatta göndermem.
kullanıcı hatası olduğu için para isterler benim1520 de kırık 5 aydan beri öyle kullanıyorum para olmadığı için yaptıramıyorum ama sizinkinede para isterler..Öncelikle geçmiş olsun. Ekranın kendisi mi kırıldı yoksa üstteki dokunmatik kısım mı kırıldı. Bende bir tane 625 bir tane de 1320 var ikisinin de dokunmatik kısmı kırık. Garantiye göndermeyi düşünüyordum ama o kadar para isterlerse hayatta göndermem.
iç ve dış ekran birlikte değişiyor diye biliyorum srviste sadece cam değişrse sorun yasayabiliyorlarmışCevaplar için teşekkürler. Para isteyecekler tabi de sadece dokunmatik cam için o kadar istemezler diye düşünüyorum. Başkasına yaptırsam garanti dışı kalır mı acaba?
Aramıyorlar ime numarası girerek servisin internet sitesinde çıkıyor oradan takip edinTelefon salı günü servise ulaştı ve o gün telefonu üst seviyeye transfer ettiler.Perşembe gününe kadar bekledim ekran fiyatını söylemek için ararlar diye ama aramadılar ben aradığımda da açmıyorlar ne yapacağımı şaşırdım.
Zam gelmiş demek ki ben 462 tl'ye değiştirmiştim.Servis bugün aradı ve tamı tamına ekran değişim ücretinin 609.26 TL olduğunu söylediler.
Zam gelmiş demek ki ben 462 tl'ye değiştirmiştim.
Döviz artınca zam gelmiş mecbur yaptıracağız artıkAbooooovvvv, telefonun fiyatı neredeyse
şuan istesem de yaptıramam zaten çünkü servis kaybetti telefonuşef cihazı al dışarda yaptır cidden fiyat baya çok. Hatta ben yapabilirim filan dersen 200tl çinde ekran + dokunmatik. Fiyat baya fazla geldi bana
amelod yanmasından dolayı benm ekran + dokunmatik değşti. Performansta değişme olmuyor...
geçmiş olsun :/ kaybetmesi belki iyidir panik yapmayın teslim ettiğinize dair belge var sonuçta elinizde...şuan istesem de yaptıramam zaten çünkü servis kaybetti telefonu
telefon bulundu izmirdeki serviste karantinada bekliyormuş 1 haftadırgeçmiş olsun :/ kaybetmesi belki iyidir panik yapmayın teslim ettiğinize dair belge var sonuçta elinizde...
Karantinada mı?niye ki ekran kırılması bulaşıcı bir şey mitelefon bulundu izmirdeki serviste karantinada bekliyormuş 1 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?