Tavsiye Lumia 1520 Cihazım Satılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

_Shinku_

_Shinku_

Üye
    Konu Sahibi
Snin
Sn de mi 1520 satıyorsun? Bn almak istiyorum ama taksitle alabilirim. Ne kadar zamandır kullanıyorsun durumu nasıl bilgi verebilir misin :)

Dostum sanalpazar üzerinden 9 taksit 1200 ₺ ye veririm daha ilan açmadım konuşalım anlaşalım birbirimize güven olursa ilan açarım. Taksit işine gelince biliyorsun telefona taksit kalktı fakat internet üzerinden telefonu başka bir cihaz gibi göstererek taksitle satış yapılabiliyor. Yani mesela ben ilanı işlemci olarak açacağım sen istediğin taksitle alacaksın ben sana işlemci değilde telefonu yollayacağım. Burada önemli olan karşılıklı güven tabi ki. Sorun varsa yaz ciddi alıcı isen konuşalım anlaşalım.

• Beğen
Tepkiler: lazye

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Dostum sanalpazar üzerinden 9 taksit 1200 ₺ ye veririm daha ilan açmadım konuşalım anlaşalım birbirimize güven olursa ilan açarım. Taksit işine gelince biliyorsun telefona taksit kalktı fakat internet üzerinden telefonu başka bir cihaz gibi göstererek taksitle satış yapılabiliyor. Yani mesela ben ilanı işlemci olarak açacağım sen istediğin taksitle alacaksın ben sana işlemci değilde telefonu yollayacağım. Burada önemli olan karşılıklı güven tabi ki. Sorun varsa yaz ciddi alıcı isen konuşalım anlaşalım.
Dostum şimdilik vazgeçtim. Başka hesaplar girdi araya. Kusura bakma. Başka alıca varsa onu da engellemeyeyim. Teşekkür ederim ilgin için.

musti3535

Üye
920 ile takas yaparmısın
1020 çok rahat bir şekilde satılmıştı 1520 ise satılmıyor ben 1520 satıp 525 almak istiyorum artan parayla da eğitimim için kitap alacağım fakat şöyle bir şey var 1200 TL dedim 9 taksit sanalpazar üzerinden çok mu pahalı dedim sizce?

Üst Alt