Biraz pahalı ya sanki ?1020 çok rahat bir şekilde satılmıştı 1520 ise satılmıyor ben 1520 satıp 525 almak istiyorum artan parayla da eğitimim için kitap alacağım fakat şöyle bir şey var 1200 TL dedim 9 taksit sanalpazar üzerinden çok mu pahalı dedim sizce?
Biraz pahalı ya sanki ?
1000 liraya gider bencedeSizce kaça satmalıyım öneriniz var mı? Kırmızı renk cihaz çok temiz 3 aylık 21 ay garantili Nokia tarafından faturası ve kutu içeriği tam cihazda hiç çizik yok.

Sattınmı1000e bırakırsan garanti gider. Ben 1150 falan dedim ama yok zorla 1000e indirdim yani
Keşke istanbul da olsaydın,benim bu ara 1520 hevesim tuttuda,bu gün birkaç yere gidecektim 1520 bakmaya ama misafirim geldi çıkamadımSizce kaça satmalıyım öneriniz var mı? Kırmızı renk cihaz çok temiz 3 aylık 21 ay garantili Nokia tarafından faturası ve kutu içeriği tam cihazda hiç çizik yok.
telefonun "0" ı zaten 1449 TLsen olsan 1200 TL ye 2el cihaz mı alırsın yoksa 1449 TL verip "0" cihaz mı alırsın ?
![]()

Sattınmı
Keşke istanbul da olsaydın,benim bu ara 1520 hevesim tuttuda,bu gün birkaç yere gidecektim 1520 bakmaya ama misafirim geldi çıkamadım
Hocam n11'de 1.399 tl hemde 9 taksit seçeneği de varSıfırını 9 taksitle 1449 TL'ye alabiliyorsa alsın derim.![]()

Verilen söze diyecek lafımız yok,hayırlısı olsun kardeş.Daha satmadım ama söz verdim arkadaşa.
Ticari kredi kartına taksit varHocam n11'de 1.399 tl hemde 9 taksit seçeneği de var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Millet biraz mesafeli duruyor lumialara alacak olan sıfır alıyor hele 1520 biraz üst seviye olunca direk sıfır arıyorlarSizce kaça satmalıyım öneriniz var mı? Kırmızı renk cihaz çok temiz 3 aylık 21 ay garantili Nokia tarafından faturası ve kutu içeriği tam cihazda hiç çizik yok.
Sn de mi 1520 satıyorsun? Bn almak istiyorum ama taksitle alabilirim. Ne kadar zamandır kullanıyorsun durumu nasıl bilgi verebilir misinArkadaşlar, ben de satmayı düşünüyorum. Arkadaşıma söz vermiştim ama o vaz geçti. İlgilenen varsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilir.