Tavsiye Lumia 1520 Cihazım Satılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

_Shinku_

_Shinku_

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 Cihazım Satılmıyor
1020 çok rahat bir şekilde satılmıştı 1520 ise satılmıyor ben 1520 satıp 525 almak istiyorum artan parayla da eğitimim için kitap alacağım fakat şöyle bir şey var 1200 TL dedim 9 taksit sanalpazar üzerinden çok mu pahalı dedim sizce?

lazye

lazye

Üye
1020 çok rahat bir şekilde satılmıştı 1520 ise satılmıyor ben 1520 satıp 525 almak istiyorum artan parayla da eğitimim için kitap alacağım fakat şöyle bir şey var 1200 TL dedim 9 taksit sanalpazar üzerinden çok mu pahalı dedim sizce?
Biraz pahalı ya sanki ?

_Shinku_

_Shinku_

Üye
    Konu Sahibi
Biraz pahalı ya sanki ?

Sizce kaça satmalıyım öneriniz var mı? Kırmızı renk cihaz çok temiz 3 aylık 21 ay garantili Nokia tarafından faturası ve kutu içeriği tam cihazda hiç çizik yok.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
1000e bırakırsan garanti gider. Ben 1150 falan dedim ama yok zorla 1000e indirdim yani

lazye

lazye

Üye
Sizce kaça satmalıyım öneriniz var mı? Kırmızı renk cihaz çok temiz 3 aylık 21 ay garantili Nokia tarafından faturası ve kutu içeriği tam cihazda hiç çizik yok.
1000 liraya gider bencede :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1000e bırakırsan garanti gider. Ben 1150 falan dedim ama yok zorla 1000e indirdim yani
Sattınmı
Keşke istanbul da olsaydın,benim bu ara 1520 hevesim tuttuda,bu gün birkaç yere gidecektim 1520 bakmaya ama misafirim geldi çıkamadım

ArMaGeDdOn_87

Üye
telefonun "0" ı zaten 1449 TL :) sen olsan 1200 TL ye 2el cihaz mı alırsın yoksa 1449 TL verip "0" cihaz mı alırsın ? :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve _Shinku_
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
_Shinku_

_Shinku_

Üye
    Konu Sahibi
Alacak olsa elden 1100'e veririm ama alacak yok ki bu Lumialar hep böyle sanırım.

musti3535

Üye
Sattınmı

_Shinku_

_Shinku_

Üye
    Konu Sahibi
Hayır.

Rainesto

Rainesto

Üye
Hocam bir arkadaşım ikinci el 1520 arıyordu ona bi danışayım

Edit : elden almak istiyordu şimdi hatırladım

capkino06

Üye
Lumia 520 nin üzerine kaç lira istiyorsun

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Param olsa 920 ile takasa girerdim

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar, ben de satmayı düşünüyorum. Arkadaşıma söz vermiştim ama o vaz geçti. İlgilenen varsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilir.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Millet biraz mesafeli duruyor lumialara alacak olan sıfır alıyor hele 1520 biraz üst seviye olunca direk sıfır arıyorlar

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Snin
Arkadaşlar, ben de satmayı düşünüyorum. Arkadaşıma söz vermiştim ama o vaz geçti. İlgilenen varsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilir.
Sn de mi 1520 satıyorsun? Bn almak istiyorum ama taksitle alabilirim. Ne kadar zamandır kullanıyorsun durumu nasıl bilgi verebilir misin :)

Üst Alt