Karşılaştırma Lumia 1320 ya da başka telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
en zoru da bu ya işte

Kardeşim o gmd bizim dediğimiz gmd2 ve ben gmd2 kullananlarda bir sıkıntı çıktığını görmedim. Bir de benim kullanan tanıdıklarım çok en yakın annem kardeşim kuzenim amcam falan kullankyor hepsi de yaklaşık 1 yıldır kullanıyor hiç bir sıkıntı çıktığı olmadı kardeşim alalı 7 ay oldu en yeni alan o yani o tür şeyler genelde ya kötülemek için yada cihazın giriş çıkışını çok kurcalayanlarda olan bir problem.
Gmd2 derim ama sen yinede araştır T50 de düşünebilirsin.
Yani fazla kasma. Beğendiğini al geç.
Katılıyorum ama lumia kesinlikle önermiyorum.

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
gmd 2 ye doğru yöneliyorum

Invoke

Üye
Valla ben 1320 aldırdım babama. Çok da iyi yaptım. Tercih meselesi. Tavsiye de edebilirim kişiye ve duruma göre. Yani cihazda sorun yok ama farklı cihazlar farklı özellikler sunar. Kişi kendisine uygun özellikleri sunanı ve bütçesine uygun olanı seçmesini bilmeli. (:

Tepkiler: TheDarkStar7, ceza87 ve kaanpalaz

Invoke

Üye
T50 alana kadar da moto g öneririm. =P boş ver t50yi

Moto g hakkında hiç bir bilgim yok hiç araştırmadım

emz

Üye
Dostum tek mesaj yazıcam. Elindeki para ile git 925 sipariş et. Fiyatı 750 olacaktı indirimde şu aralar. Üstüne kalan para ile Nokia'nın taşınabilir şarj aleti var onu al bitti mi takarsın kafan rahat olur. Hafıza sıkıntı dersen 920 al. Ama bulursan 925 32 lik kaçmaz. Bu arada androidi biliyorsun sanırım. İos bilirsin bir de bunu dene derim. Hiç olmadı sistemden korkuyorsan git 525 al 400 e. Beğenmezsen 300'e okutursun. Ama sistemi öğren. Benim her işimi yapıyor. Rom root uğraşmıyorum. Paralı uygulama kuracaksam unlock var. Olmadı zaten nokia durmadan hediye çeki dağıtıyor 75-100 civarı. Git bir dene. Sistem bozulmuyor en güzeli. Çökmüyor android gibi. Bu da bana çok cazip geliyor. Oyun desen ne yok ki? Hepsi ya geldi yada gelmek üzereler. Ben memnunum ve itirazım yok. O nedenle bu ikinci wp telefonum. Hatta bir sonrakini de aynı alacağım. Gayet yeterli. Ama ben seni zorlayamam. Sisteme laf atanlara da sorayım kaç kez kullanıp da yorum yazmışlar veya kaçı eline alıp mağaza bakmış? Eğer yorum yazacaklarsa kullansınlar 1 ay göreyim. Kullanmadan yazmayın. Evde 3 sistemde var ama ben wp yi daha çok seviyorum. Kullanışı da en basit şu an o. Ben senin yerinde olsam denerdim.

520 kullandım çok sıkıntılı bir telefon bir de çöken telefon çok nadir ve çok kurcalayanlarda olur çok rahat söylüyorum wp li telefon veya lumia alacağıma samsung star alırım bada kullanırım daha iyi.

İnsan gibi kullanırsan hiç bir cihazda sıkıntı olmaz ama sürekli mesajlaşan veya oyun oynayan biriysen falan çok sıkıntı çıkarır lumia kendim de kullandım kullanan tanıdıklarım da var ve nokia nın servisi rezalet ötesi telpa bile yine iyidir.

Invoke

Üye
Beyler ikiniz de abartıyorsunuz. Çok kurcalayınca android çökmez. Öyle olsa benim cihazlar şimdiye kaç kere çökerdi. Bilmeden kurcalarsan, her şeyi bozabilirsin. Android sorunlu bir sistem değil, dediğim gibi çok fazla çöp cihazla dolu olan bir sistem.
Kesinlikle android kasıyor, wp süper stabil diye bir şey yok.

Ve yine kesinlike wp berbat, galaxy star kullanırım diye bir şey de yok. Giriş seviye bir çok androidden iyidir 520.

Kim ne derse desin kağıt üzerinde gmd2 nin bir çok özelliği iyi gibi dursa da bir 920/925 kalitesi olmadığı da net.

Hadi size iyi tartışmalar.

Tepkiler: TheDarkStar7 ve emz

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
moto g iyi gibi görünüyorlumia 920 nasıl

turbo nikli bir eleman vardi ben bu konunun sahibinin onunla bir alakasi oldugunu dusunmeye basladim : ) genelde onun konularinin cilki cikardi

Tepkiler: emz, skynet ve Invoke

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
turbo kim bilmiyom ama konunun cılkı çıktı gerçekten

Tavsiye konularını tadında bırakmak lazım.

Tepkiler: Aybin.Kilic ve emz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...