Öneri Lumia 1320 sadece Vatan Bilgisayarda olacakmış.

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
teşekkür ederim.arkadaşlar telefon için ilk izlenimlerim harika :) plastik olmasına rağmen verdiği hissiyat başarılı. ekranı ve parlaklığı gayet güzel. resim ekleme isterdim ama nasıl eklerim göremedim. site dışında upload ettikten sonra buraya link verebiliyorum sanırsam.
925 im var, 1320 yi nişanlıma aldım, acaba 925 i ona versem de ben 1320 ye mi kapaklansam diye düşünmüyor değilim :)

Aynen, farklı bir yere upload ettikten sonra link atacaksınız ya da tapatalk kullanın en kolayı. =)
Plastik var plastik var. Plastik diyip geçmemeli. :ehe Lumialar genelde kalite hissi veriyorlar zaten.
Hafta sonu gidip bakayım ben de 1320'ye.
Lumia 920 de fena kasıyordu. Haritalarda bile hafif uzaklaştırınca kasıyordu. Eğer bu telefon lumia 1520 gibi oyunlarda kasmazsa (l1520 nova 3 de kasmıyor hiç) bunu alırım. ama kasarsa general mobile discovery elite alırım.

Temelde 920deki eski Adreno 225 GPU, daha yeni olan Adreno 305'e göre daha iyidir. Daha kısası, 920deki grafik birimi daha iyi. 920de kasıyor konusunu görmüştüm, bazı arkadaşlarda sorun olmadığını söylüyordu. Ben Nova 3'ü kasmadan Adreno 205de oynadım, bu da 305'e 225'e göre çok daha dandik bir gpudur. Tabi tek faktör gpu olmuyor işte. Oyunda da sorun olabilir, Win8 ile düzgün optimize edememiş olabilirler, belki win8 ve eski gpu olunca düzgün çalışmıyor yenilerde iyi çalışıyordur... :D
Lumia 1520de kasmasın bir zahmet Adreno 330 var. :D Bence 1320de kasmaz, almazsan da 1320 Diskavri Elit yerine Nexus 5 tavsiye ederim. :D
ancak eve gidince yapabilirim evde fiber var. tabi öncesinde bizim hanımefendi telefonu beğenip elimden almazsa :)

Fiber var ? :blink: O zaman boşuna konuştum o kadar, akşama sonucu bekliyoruz :ehe

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Aynen, farklı bir yere upload ettikten sonra link atacaksınız ya da tapatalk kullanın en kolayı. =)
Plastik var plastik var. Plastik diyip geçmemeli. :ehe Lumialar genelde kalite hissi veriyorlar zaten.
Hafta sonu gidip bakayım ben de 1320'ye.

Temelde 920deki eski Adreno 225 GPU, daha yeni olan Adreno 305'e göre daha iyidir. Daha kısası, 920deki grafik birimi daha iyi. 920de kasıyor konusunu görmüştüm, bazı arkadaşlarda sorun olmadığını söylüyordu. Ben Nova 3'ü kasmadan Adreno 205de oynadım, bu da 305'e 225'e göre çok daha dandik bir gpudur. Tabi tek faktör gpu olmuyor işte. Oyunda da sorun olabilir, Win8 ile düzgün optimize edememiş olabilirler, belki win8 ve eski gpu olunca düzgün çalışmıyor yenilerde iyi çalışıyordur... :D
Lumia 1520de kasmasın bir zahmet Adreno 330 var. :D Bence 1320de kasmaz, almazsan da 1320 Diskavri Elit yerine Nexus 5 tavsiye ederim. :D

Fiber var ? :blink: O zaman boşuna konuştum o kadar, akşama sonucu bekliyoruz :ehe
Nexus 5 in tasarımını beğenmedimde birde fiyat konusunda sıkıntım var. elite performansına göre çok ucuz, lumia 1520 daha da ucuz. bunun arasında kaldım hangisini alayım diye.. Eğer dediğiniz gibi kasmazsa 1320 ye doğru yönelebilirim. Vatan bilgisayarı ziyaret etmeyi düşünüyorum ama orada nasıl indirebilirim oyun bilmiyorum :ehe

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Nexus 5 in tasarımını beğenmedimde birde fiyat konusunda sıkıntım var. elite performansına göre çok ucuz, lumia 1520 daha da ucuz. bunun arasında kaldım hangisini alayım diye.. Eğer dediğiniz gibi kasmazsa 1320 ye doğru yönelebilirim. Vatan bilgisayarı ziyaret etmeyi düşünüyorum ama orada nasıl indirebilirim oyun bilmiyorum :ehe
ilk okuyunca bi affalladım zaman durdu bi an ama sanırım klavye hatası :)

süvari

süvari

Üye

yani teşhirdeki ürüne indirmene müsade edilse bile senin denemek istediğin oyunlar en az 1 GB veya buna yakın boyuttadır o nedenle yaş o iş :)

Invoke

Invoke

Üye

Kasmaması gerekir, yakında youtube'a düşer zaten, izlersin. :ehe

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ilk okuyunca bi affalladım zaman durdu bi an ama sanırım klavye hatası :)
nasıl yani tasarımını beğemedim diye mi :) tam bakmadım ama sanırım nexus pahalı olacaktır eliteden. o yuzden alamam :) normalde androit sevmiyorum kasıyor diye

yani teşhirdeki ürüne indirmene müsade edilse bile senin denemek istediğin oyunlar en az 1 GB veya buna yakın boyuttadır o nedenle yaş o iş :)
ne yapıp edip çözüm bulmam lazım. olmazsa haritalara girer en fazla oranın kasıp kasmadığına bakarım :)
Kasmaması gerekir, yakında youtube'a düşer zaten, izlersin. :ehe
aylardır arıyorum youtubede ama bulamadım :) bu alan arkadaşın denemesini istedim o yüzden :)

Invoke

Invoke

Üye
1320 yerine 1520 ucuz yazmışsın onu diyor arkadaş. @sasasa741

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Invoke

Invoke

Üye
Ayrıca Elit 1200Lira gibi bir fiyata sahip olacak. Nexus 5'i 1306 Liraya aldım Vatandan.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
alıntı yaptığım yazında koyu yaptığım yere bakarsan anlarsın nerde affaladığımı :kıskıs:
aa harbi yanlış yazmışım 1320 olacak o :ehe
Ayrıca Elit 1200Lira gibi bir fiyata sahip olacak. Nexus 5'i 1306 Liraya aldım Vatandan.
Babam 100 tl fazla vermez ama onuda araştırırım :)
vede elite nin ekranı nexus tan daha büyük..

Invoke

Invoke

Üye
Farkı sayarsam elitin çok daha eksik olduğunu görebilirsin. Ekranı 0.55" büyük ama daha dandik bir ekrana sahip.

lost68

lost68

Üye
lumia 525 inde sadece teknosa da oldugu gibi vatan da hemen almış :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
1306 liraya Nexus 5 yerine 1400 liraya bütçesi olana g2 daha iyi değil mi yahu 4çekirdek 2,2ghz 5,2 inç falan :hmmm kamerası biraz hoşuma gitmedi o da Lumia 920nin kamerasını sevdiğim için onun dışında oyunlarda pek kasma yok.Lumia 1320 ye gelecek olursa öncelikle hayırlı olsun @süvari , ben daha görmedim kullanmadım ama benim fikrim biraz daha iyi oynanır Lumia920 ye göre sonuçta işlmeci 1,7ghz ram zaten fazla ihtiyaç olmuyor Wp de :)

Invoke

Invoke

Üye
Daha iyi değil. :D @OozyStaw

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hayırlı, uğurlu olsun. :D
Düşüncelerini yazar mısın iyi/kötü? Bir de bir iki gün sonra şarj nasıl gidiyor? :D Galiba 1320 alacağız.

Babana alacaktınız değil mi la :D Ben yine kararsız kaldım şimdi. LG G2 Mini de güzelmiş. :D

Bostancı Vatandan 999 TL ye almış bulunmaktayım.

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Deneyimlerini aktar bize. Özellikle batarya ve oyun performansını merak ediyorum.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şahsen bu telefon çıktıktan sonra 625 aldıgıma pişmanım açıkçası 800 lira buna vercegime 1000 lira veririm 6inç 1gb ram :close_tema::agla2:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Resim varsa canlı görsel ekleyin

mtoyanik

mtoyanik

Üye
bende aynısını düşündüm bir ara ama israfa kaçıyor işte bizler telefonu yeni aldık sayılır 4-5 ay oldu en fazla şahsi kanaatim 8.1 çıksın sonra düşün telefon almayı. Yeni gelecek modeller var daha...