Invoke
Üye
teşekkür ederim.arkadaşlar telefon için ilk izlenimlerim harikaplastik olmasına rağmen verdiği hissiyat başarılı. ekranı ve parlaklığı gayet güzel. resim ekleme isterdim ama nasıl eklerim göremedim. site dışında upload ettikten sonra buraya link verebiliyorum sanırsam.
925 im var, 1320 yi nişanlıma aldım, acaba 925 i ona versem de ben 1320 ye mi kapaklansam diye düşünmüyor değilim![]()
Aynen, farklı bir yere upload ettikten sonra link atacaksınız ya da tapatalk kullanın en kolayı. =)
Plastik var plastik var. Plastik diyip geçmemeli.
Lumialar genelde kalite hissi veriyorlar zaten.Hafta sonu gidip bakayım ben de 1320'ye.
Lumia 920 de fena kasıyordu. Haritalarda bile hafif uzaklaştırınca kasıyordu. Eğer bu telefon lumia 1520 gibi oyunlarda kasmazsa (l1520 nova 3 de kasmıyor hiç) bunu alırım. ama kasarsa general mobile discovery elite alırım.
Temelde 920deki eski Adreno 225 GPU, daha yeni olan Adreno 305'e göre daha iyidir. Daha kısası, 920deki grafik birimi daha iyi. 920de kasıyor konusunu görmüştüm, bazı arkadaşlarda sorun olmadığını söylüyordu. Ben Nova 3'ü kasmadan Adreno 205de oynadım, bu da 305'e 225'e göre çok daha dandik bir gpudur. Tabi tek faktör gpu olmuyor işte. Oyunda da sorun olabilir, Win8 ile düzgün optimize edememiş olabilirler, belki win8 ve eski gpu olunca düzgün çalışmıyor yenilerde iyi çalışıyordur...

Lumia 1520de kasmasın bir zahmet Adreno 330 var.
Bence 1320de kasmaz, almazsan da 1320 Diskavri Elit yerine Nexus 5 tavsiye ederim.
ancak eve gidince yapabilirim evde fiber var. tabi öncesinde bizim hanımefendi telefonu beğenip elimden almazsa![]()
Fiber var ?
O zaman boşuna konuştum o kadar, akşama sonucu bekliyoruz 
plastik olmasına rağmen verdiği hissiyat başarılı. ekranı ve parlaklığı gayet güzel. resim ekleme isterdim ama nasıl eklerim göremedim. site dışında upload ettikten sonra buraya link verebiliyorum sanırsam.
kamerası biraz hoşuma gitmedi o da Lumia 920nin kamerasını sevdiğim için onun dışında oyunlarda pek kasma yok.Lumia 1320 ye gelecek olursa öncelikle hayırlı olsun @