Öneri Lumia 1320 sadece Vatan Bilgisayarda olacakmış.

Sponsorlu Bağlantılar

bloodrap

bloodrap

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1320 sadece Vatan Bilgisayarda olacakmış.
Arkadaşlar Merhaba,

Vatan Bilgisayar Bostancı mağazasına Lumia 1320 sormaya gittim.Nokia ürün danışmanı hafta sonuna kadar sadece Vatan Bilgisayarda satılacak dedi.ürünün fiyatı 999 TL'imiş.Şuan stoklarımızda yok ama öğleden sonra stoklarımıza girecek dedi.

Fiyat çok çok iyi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Fiyat gerçekten iyi ancak KDV hariç fiyat olduğunu düşünüyorum.

NL920 KDV dahil 979TL'ye satılaibliyor Vatan bilgisayar'da(%30 indirim olduğunda) :good:

bloodrap

bloodrap

Üye
    Konu Sahibi
Hocam valla verilen fiyat net fiyat KDV hariç değil.Yani ürün danışmanı bana öyle dedi.

Son düzenleme:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Fiyat iyi ama büyük ekran olması dışında bir özellik yok bildiğim kadarı ile

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Benim son sınırım 4.5"

Bence ideali ise 4.3" yada 4" :good:

capkino06

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Arkadaşlar Merhaba,

Vatan Bilgisayar Bostancı mağazasına Lumia 1320 sormaya gittim.Nokia ürün danışmanı hafta sonuna kadar sadece Vatan Bilgisayarda satılacak dedi.ürünün fiyatı 999 TL'imiş.Şuan stoklarımızda yok ama öğleden sonra stoklarımıza girecek dedi.

Fiyat çok çok iyi
lumia 1520 ne zaman gelecekmiş vatan bilgisayarda

tgoksen1

Üye
1320 alınırmı arkadaslar 620den sıkıldım artık satıp alacam sanırım sızce almalımıyım?

bloodrap

bloodrap

Üye
    Konu Sahibi
lumia 1520 ne zaman gelecekmiş vatan bilgisayarda

Hocam sormadım onu 1520 pahalı olur diye düşünüyorum
1320 alınırmı arkadaslar 620den sıkıldım artık satıp alacam sanırım sızce almalımıyım?

Hocam bütçen 1000 TL ve büyük ekran seviyorsan kaçırma derim.Teknik özelliği kötü değil kamera 5 mp o biraz düşük ama genel olarak çok iyi wp 8.1 geldiğinde tadından yenmez

süvari

süvari

Üye
Bostancı Vatandan 999 TL ye almış bulunmaktayım.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Invoke

Invoke

Üye
Bostancı Vatandan 999 TL ye almış bulunmaktayım.

Hayırlı, uğurlu olsun. :D
Düşüncelerini yazar mısın iyi/kötü? Bir de bir iki gün sonra şarj nasıl gidiyor? :D Galiba 1320 alacağız.

süvari

süvari

Üye
teşekkür ederim.arkadaşlar telefon için ilk izlenimlerim harika :) plastik olmasına rağmen verdiği hissiyat başarılı. ekranı ve parlaklığı gayet güzel. resim ekleme isterdim ama nasıl eklerim göremedim. site dışında upload ettikten sonra buraya link verebiliyorum sanırsam.
Hayırlı, uğurlu olsun. :D
Düşüncelerini yazar mısın iyi/kötü? Bir de bir iki gün sonra şarj nasıl gidiyor? :D Galiba 1320 alacağız.
925 im var, 1320 yi nişanlıma aldım, acaba 925 i ona versem de ben 1320 ye mi kapaklansam diye düşünmüyor değilim :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
teşekkür ederim.arkadaşlar telefon için ilk izlenimlerim harika :) plastik olmasına rağmen verdiği hissiyat başarılı. ekranı ve parlaklığı gayet güzel. resim ekleme isterdim ama nasıl eklerim göremedim. site dışında upload ettikten sonra buraya link verebiliyorum sanırsam.
925 im var, 1320 yi nişanlıma aldım, acaba 925 i ona versem de ben 1320 ye mi kapaklansam diye düşünmüyor değilim :)
Hayırlı olsun. Sizden ricam oyun performansına bakabilir misiniz? yani nova 3 ü yükleyip açabilir misiniz kasıyor mu kasmıyor mu diye? ona göre bende hemen alacağım... oyun 1gb ama yapabilir misiniz?

süvari

süvari

Üye
Hayırlı olsun. Sizden ricam oyun performansına bakabilir misiniz? yani nova 3 ü yükleyip açabilir misiniz kasıyor mu kasmıyor mu diye? ona göre bende hemen alacağım... oyun 1gb ama yapabilir misiniz?
ancak eve gidince yapabilirim evde fiber var. tabi öncesinde bizim hanımefendi telefonu beğenip elimden almazsa :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve BelaMonte
Invoke

Invoke

Üye

Giriş seviye gpu, çok iyi değil ama gayet yeterli. Adreno 305 Nova 3de kasmaz. Kasıyorsa optimizasyon sorunu vardır, düzeltilir.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Giriş seviye gpu, çok iyi değil ama gayet yeterli. Adreno 305 Nova 3de kasmaz. Kasıyorsa optimizasyon sorunu vardır, düzeltilir.
Lumia 920 de fena kasıyordu. Haritalarda bile hafif uzaklaştırınca kasıyordu. Eğer bu telefon lumia 1520 gibi oyunlarda kasmazsa (l1520 nova 3 de kasmıyor hiç) bunu alırım. ama kasarsa general mobile discovery elite alırım.