Whatsapp Desteğini Çekmeyecek.O Symbian yada 7 ler Geçerli Bişey 8.1 Lerde Değil Maç OLayını Bilmemne gerk mi var şu anda en basit bir örnekle whatsapp bile yeni güncellemesini alamıyor çünkü windows 8,1 e güncelleme vermeyecek + bir örnek daha digitürk play üyesiyim ve geçen sezon bütün maçları telefondan izlerken şu anda digitürk play bile 8,1 üzerinden desteğini çekti izlenemiyor....
32bit ingilizce windows 7 bir pc ayarlayabilirseniz uzak bağlantıyla yaparız ücretsiz bir şekildeSELAMLAR...ÖNCELİKLE ELİMDE 2 ADET LUMİA 1020 VAR BU İKİ TELEFONADA WİMDOWS 10 YAPTIRMAK İSTİYORUM BUNU YAPABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA ÜCRET KARŞILIĞINDA YAPTIRMAK İSTİYORUM... TEL: 0 542 271 6529
Yardım eden yardım bulsun.32bit ingilizce windows 7 bir pc ayarlayabilirseniz uzak bağlantıyla yaparız ücretsiz bir şekilde
32bit ingilizce windows 7 iso indirip Virtual Box ile çalıştırabilirsinizteşekkür ederim de bu zamanda 32 bit ingilizce windows 7 nereden bulmalı.... İlginiza özallikle teşekkür ederim...
bir lumia 1020 kullanıcısı olarak bende aynı sorunla uğraşıyorum ve windows 7 işletim sistemine sahip 32 bit ingilizce netbook sahibiyim.. belirleyeceğiniz bir günde yardımcı lursanız sevinirim32bit ingilizce windows 7 bir pc ayarlayabilirseniz uzak bağlantıyla yaparız ücretsiz bir şekilde
Tabiki.size haber veririmbir lumia 1020 kullanıcısı olarak bende aynı sorunla uğraşıyorum ve windows 7 işletim sistemine sahip 32 bit ingilizce netbook sahibiyim.. belirleyeceğiniz bir günde yardımcı lursanız sevinirim
peki kardeşim.. çok teşekkür ederimTabiki.size haber veririm
elbette baktık.. ama takdir edersinizki konunun daha önce açılmış olması bizim sorunumuzun bittiği , sürmediği anlamına gelmiyor..Arkadaşlar konu tarihine bak adınız herhalde Benim 1020 hurda çekmecemde