oysu
Üye
-
Konu Sahibi
-
47 mb vallanokia cameraya girdiginizde ayarlar kısmında 5mp-5mp+34dng-5mp+38mp ayaraları var sen bunu en yüksekte yani 5mp+38mp de tut boyutu 20mb falan olur en fazla
dng formatı öyle çekiyor diğerleri öyle değil o 1520 ve 1020 özel sadece pro foto makinelerinde olan bir özellik şuan onu alan başka bir telefon yok diyebiliyorum artı özellikleri var biraz araştırısanız bulursunuz ben tam oalrka ne artıları oldugunu unuttum bu arada 2 tane resim çekip paylaşırsanız da güzel olur aslında burda görmüş olur ve açıklamaya çalışırız resimlerden biri dng ile digeri 5+38 ile çekseniz iyi olur47 mb valla
ancak onu photoshopta açarak yüksek çözünürlükte jpg oalrak kaydede biliriz buda normalden daha fazla netlik sağlar gibi boyutundan dolayı bana öyle geliyor denemek lazım merak ettim şimdiDNG formatı Professional fotoğrafçıların çektiği fotoğrafların üzerinde tam oynama yapmaları içindir. Siz 5mp + 38 mp kullanıneğer Professional fotoğrafçı değilsenizzaten DNG dosyasını direk Photoshop'ta açıyor JPEG,PNG gibi kullanamıyoruz sadece düzenleme için başka bir artısı yok
yarın akşam senin için denerim. Konu kilitlenmez ise buraya yazarımancak onu photoshopta açarak yüksek çözünürlükte jpg oalrak kaydede biliriz buda normalden daha fazla netlik sağlar gibi boyutundan dolayı bana öyle geliyor denemek lazım merak ettim şimdi
teşekkürler bu arada 1020 almak için bir nedenimiz daha olsun değil miyarın akşam senin için denerim. Konu kilitlenmez ise buraya yazarım
fotoğraf çekmeyi seviyorsanız 1 numarateşekkürler bu arada 1020 almak için bir nedenimiz daha olsun değil mi
Teşekkür ederim.Photoshop'da uğraşmayı seviyorum böyle kalır büyük ihtimal. Boyutta yapacak bir şey yok.Photoshop da JPEG en yüksek de kaydettim resim 33 mb oldu.DNG formatı Professional fotoğrafçıların çektiği fotoğrafların üzerinde tam oynama yapmaları içindir. Siz 5mp + 38 mp kullanıneğer Professional fotoğrafçı değilsenizzaten DNG dosyasını direk Photoshop'ta açıyor JPEG,PNG gibi kullanamıyoruz sadece düzenleme için başka bir artısı yok
woow! 33mbt
Teşekkür ederim.Photoshop'da uğraşmayı seviyorum böyle kalır büyük ihtimal. Boyutta yapacak bir şey yok.Photoshop da JPEG en yüksek de kaydettim resim 33 mb oldu.
JPEGdng formatı öyle çekiyor diğerleri öyle değil o 1520 ve 1020 özel sadece pro foto makinelerinde olan bir özellik şuan onu alan başka bir telefon yok diyebiliyorum artı özellikleri var biraz araştırısanız bulursunuz ben tam oalrka ne artıları oldugunu unuttum bu arada 2 tane resim çekip paylaşırsanız da güzel olur aslında burda görmüş olur ve açıklamaya çalışırız resimlerden biri dng ile digeri 5+38 ile çekseniz iyi olur
resimler güzel bayaJPEG
bu da DNG formatından çevirdiğim JPEG
arkadaşlar benim soruma cvp verecek olan varmı acaba bu sorunun cevabını merak ediyorumda ?peki bu yüksek mblı fotoları faceyede yükleyebiliyormuyuz acaba ?
facebookta 25mb üstü hiç bir şeye izin verilmiyor yani yüklenemez onu çeşitli resim yükleme sitelerinden görüntüliye bilirsiniz ancakarkadaşlar benim soruma cvp verecek olan varmı acaba bu sorunun cevabını merak ediyorumda ?
arkadaşlar DNG bir fotoğraf biçimi değil. yüksek olmasının sebebi sadece photoshop formatı olması. çözünürlük aynı. tek fark JPEG'te DNG kadar detaylı oynama yapılmıyor. DNG çekimi JPEG olarak kaydedip atabilirsin Facebook'aarkadaşlar benim soruma cvp verecek olan varmı acaba bu sorunun cevabını merak ediyorumda ?
boyutu yüksek oldugu için izin vermiye bilir onadaarkadaşlar DNG bir fotoğraf biçimi değil. yüksek olmasının sebebi sadece photoshop formatı olması. çözünürlük aynı. tek fark JPEG'te DNG kadar detaylı oynama yapılmıyor. DNG çekimi JPEG olarak kaydedip atabilirsin Facebook'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?