Telefon Tavsiyesi Lumia 1020 almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

jdmsaint

jdmsaint

Üye
teknoloji şans meselesi dostum. Geçen hafta lumia 920 aldım 2 aylık 650 tl ye. Daha 22ay garantisi var 1000 tl faturası var ;)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ne için almak istediğinize bağlı. Kamera odaklı bir telefon biliyorsunuzdur.
yok yani benim lumia 620 sorun çıkartıyordu sürekli buda sürekli yazılımsal sıkıntılar çıkartıyormu yada kendini resetleme gibi

sekajmer

sekajmer

Üye
yok yani benim lumia 620 sorun çıkartıyordu sürekli buda sürekli yazılımsal sıkıntılar çıkartıyormu yada kendini resetleme gibi
çok yüksek oyunlar(gta san,The amazing spiderman) gibi oyunlarda kasma yapabiliyor, fakat diğer her şeyi donmadan yapabiliyor,sadece çok yüksek oyunlarda.
eğer kamera için almayacaksanız üst seviye bir lumia almalısınız. 1520 gibi veya ileride çıkacak olan 5" ,5.2" lumiaları beklemelisiniz.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
çok yüksek oyunlar(gta san,The amazing spiderman) gibi oyunlarda kasma yapabiliyor, fakat diğer her şeyi donmadan yapabiliyor,sadece çok yüksek oyunlarda.
eğer kamera için almayacaksanız üst seviye bir lumia almalısınız. 1520 gibi veya ileride çıkacak olan 5" ,5.2" lumiaları beklemelisiniz.
peki 1520 V nin bazı özellikleri sızdıydı mini olacak diyorlardı çıkarsa oyun yönünden tatmin edebilirimi acaba

sekajmer

sekajmer

Üye
peki 1520 V nin bazı özellikleri sızdıydı mini olacak diyorlardı çıkarsa oyun yönünden tatmin edebilirimi acaba
kesinlikle tatmin eder. snapdragon 800 ile gelir ileriki lumialar çok güçlü oyunları donmadan oynarsın

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
2gb ram ve 41 megapiksellik sensör Windows Phone stabilitesi.gözü kapalı alıp uzun süre kullanılacak bir telefon :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
sekajmer

sekajmer

Üye
çıkarsa inşallah fazla pahalı olmaz inşallah fiyatı 1020 gibi olmasında
en az 1700 olur 2000 tl falan olur ama kampanyalarla 1600-1700 e alırsınız. ben 1020 ye 2000 tl verdim ertesi gün vatanda 1700tl idi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1020 nin fiyatı şuan 1400₺ geçmemeli bence.

Grand63

Grand63

Üye
    Konu Sahibi
Yaptığınız yorumlar için teşekkürler lg g2 yi çok övdünuz onu düşüne bilirim yada 1520 almayı düşünüyorum 1020 Ye cok yuklendiniz vaz geçtim :)

Üst Alt