Lugano Galatasaray Açıklaması: Galatasaray'a Gitmem.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lugano Galatasaray Açıklaması: Galatasaray'a Gitmem.

KESİNLİKLE YALAN
Fenerbahçe'nin Dünya Kupası'nda gururu olan Lugano, Galatasaray'a gideceği yönündeki haberleri kesin dille yalanladı. Sözleşmesinde yer alan "3.5 milyon euro getirirse Fenerbahçe'den ayrılabilir" şeklindeki maddenin öğrenilmesi üzerine Galatasaray'ın kendisiyle temasa geçtiği söylentilerinin doğru olmadığını belirten Uruguaylı yıldız futbolcu, "Bu dedikoduları nasıl çıkarıyorlar, anlamıyorum. Fenerbahçe'den ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

ÇOK GÜLÜYORUM

Sarı-lacivertli takımda çok mutlu olduğunu belirten futbolcu, "Benim ve takımın huzurunu kaçırmak istiyorlar. Ama bunu başaramayacaklar. Buradan herkese sesleniyorum. Hiçbir yere gitmeyeceğim" dedi. Dünya Kupası sonrası kısa bir süre yorgunluk atacağını vurgulayan Lugano sözlerini şöyle tamamladı: "Bu haberleri duyunca gülüyorum. Evet Avrupa'dan pek çok teklif alıyorum. Ancak benim kafamda yeni sezonda Fenerbahçe ile yaşayacağım yeni dönemin heyecanı var."

SADECE AVRUPA İÇİN GEÇERLİ

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Lugano'nun sözleşmesindeki maddenin yurt içi transferleri kapsamadığını açıkladı. Radyospor'a konuşan Mosturoğlu, Lugano'nun takımdan ayrılması gibi bir endişelerinin olmadığını sözlerine ekledi. Mosturoğlu şunları söyledi: "Lugano, Avrupa'da bir takıma gitmek isterse 3.5 milyon euro getirip Fenerbahçe'den ayrılabilecek. Ancak aynı durum Türk takımlarının transfer tekliflerinde geçerli olmayacak. O yüzden Galatasaray'a gitmesi sözkonusu değil."

• Beğen
Tepkiler: 'Davut

Atakan

Atakan

Üye
Lugano Galatasaray Açıklaması: Türkiye'nin En İyi Takımından, Öyle Bir Takıma Gitmek Mi? Gülüyorum!
Lugano böyle mi demiş?

JayJayyy

Üye
kasapımız iyi demiş:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Ben de gülüyorum.Ne işin var senin Galatasarayda?:ehe Allah korusun :ehe
Roberto Carlos un bile kariyerine damga vurdu Fenerbahçe.Adam 10 yıl daha top oynayıp başarılı olsa yine toparlayamaz :ehe

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
avrupada kupa kazanamamış tr'nin en iyi takımından(!)

'Davut

'Davut

Üye
Budur Lugano ...:)

Nerde olduğunu gerçekten iyi biliyor...:ehe Dünya kupasında yarı Final oynamış ve takımı sadece yarı Finale gelip 2 gol yemiş ve bu takımın stoperi ve kaptanı nı kim istemez ki bu oyuncuyu :ehe

Biz senle Mutluyuz :ehe

Güzel Açıklama Lugano :d: Sen bizi güldürüdün ya Allah seni Güldürsün...:kop:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici

Başka Ne söylemesini bekliyordunuzki

zibidi39

zibidi39

Üye
helal asi cocuk adamımsın

tapdk

tapdk

Üye

IFFHS, 1 Temmuz 2009 ile 29 Haziran 2010 arasındaki maçları baz alarak yaptığı değerlendirme sonuçlarını açıkladı.Galatasaray, Fener'in 5 sıra önünde, Trabzon, Beşiktaş'ı solladı. İlk 10 ve Türk takımlarının sıralaması:
Dünyanın en iyi futbol takımları sıralamasında ilk 100 takım içinde bulunan Galatasaray 25, Fenerbahçe ise 30. sırada yer aldı.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS), 1 Temmuz 2009 ile 29 Haziran 2010 tarihleri arasındaki maçları baz alarak yaptığı değerlendirmede, geçen ay 26. sırada bulunan Galatasaray, 200 puanla 25. sıraya, 31. durumdaki Fenerbahçe ise 193.5 puanla 30. basamağa yükseldi.

alıntıdır....
kaynak:

'Davut

'Davut

Üye
agzı olan konusuyor ıste hangı takımın daha ıyı oldugunu bılmıyor bır kere matematık kıt yanı oyle adamında galatasarayda ısı yok zaten

Lugano da onu diyor işte Gs de işi yok ...:d:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
********** galatasaray türkiyenin en iyi takımıdır

Aksi

Aksi

Üye
************** bu tur adamlarla gs nın ısı olmaz zaten..
medyanın uydurmasııydı kesın kı ılk duydugumda sınır krızı gecırdım desem yerı war.
bız kalıtemıze uygun futbolcu alırız zaten ;)

Luganomu ?Alllah korusun..​

mustafa

mustafa

Üye
fenerbahçede kendilerini şampiyon sanıp sevinmek varken ne işi var ki galatasarayda.

'Davut

'Davut

Üye

Birşey demedi Sadece Memnunum dedi takımımdan :d:

arslansem

arslansem

Üye
Arkadaşlar yapmayın..Gerçekleri söyleyerek neden adamı eziyorsunuz?:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Luganoda suç samiyende gs ye gol atarsan tabiki seni sevmezler Gsliler :kop:

arslansem

arslansem

Üye
Lugano kupa gördü mü yahu Fenerde?:hmmm Yoksa tamamen duygusal mı? :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Ya Levent Abi bu Gsliler niye Fbli Futbolcuları Sevmiyorlar :ehe

Alex den nefret ederler, Luganodan Nefret ederler, Tuncayı söylemeyim zaten :kop:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Davut sözde stoch un intikamını almak için 3,5 milyon dolar bonservis bedeli ödeyip luganoyu alıp fenerden intikam alıcaklardı arkadaşlar olmadı tabiki Yanlış Hesap bağdattan döner şimdi sinkaflı konuşup intikam almaya Çalışıyorlar Geçti bolu pazarı gençler sürün eşşeğini niğdeye :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...