'Mourinho 'G.Saray'a git' dedi'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
'Mourinho 'G.Saray'a git' dedi'


Didier Drogba'nın Galatasaray'a transferinde kilit bir rol oynayan menajer Ceylan Çalışkan, transfer sürecinin perde arkasını anlatttı. Drogba'nın transferini Mourinho'ya sorduğunu ifade eden Çalışkan, "Drogba, Mourinho'nun mesajını gösterdi. Mourinho'ya üç tane takım yazıyor ve Mourinho Galatasaray'a git kesinlikle çok büyük kulüp diyor. Yazan takımlar Milan, Schalke ve Galatasaray... Galatasaray'ın daha çok istemesi Drogba'nın Galatasaray'ı tercihinde büyük etken oldu. Teklif edilen rakamları görseniz inanamazdınız. Ünal Aysal ve Fatih Terim'le görüştürdük ve çok etkilendi." dedi.
Drogba'nın Çin'de yaşadığı sıkıntıları da dile getiren Çalışkan, "Çin'de 3 ay parası ödenmedi. 1 ay parası ödenmezse kontratı feshedilir diye bir madde var. Sözleşmesi feshedildikten sonra biz harekete geçtik. Shangay şimdi bir hak talep edemez çünkü bağımsız o kulüpten. 15-16 günlük bir süresi var. Fildişi güçlü bir takım büyük ihtimal finale yükselecektir." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Kolo Toure ile ilgilenmediğini de ifade eden Çalışkan, "Galatasaray'ın Kolo Toure ile bir ilgisi yok. Çünkü çok yabancı var.. Kolo Toure'nin menajeri benim arkadaşım, benim de bir dost görüşmesi yaptık. Onun haricinde bir transfer görüşmesi yapmadık. Galatasaray'ı seçmesinin birinci seçeneği Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak. Bu konuda büyük bilgisi var. Tüm takım oyuncuların isimlerini saydı. Eboue hepsini ona öğretmiş" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Drogba transferi ile dünyada büyük bir ses getirdiğini ifade eden Çalışkan, "3 Temmuz sürecinde ülke bir yara aldı ve her yerde bu konuşuldu. Bu süreç çok fazla yer aldı. Sneijder ve Drogba'nın transferi tüm dünya basınında yer alıyor. BBC Televizyonu yayını durdurup 'Drogba Galatasaray'da' diye yayın yaptı. Gözlerime inanamadım." dedi. Drogba'nın her zaman hedefleri olan bir futbolcu olduğunu kaydeden Çalışkan, "Drogba "Her zaman hedefi olan bir takımız. Hedefi yüksek tutarsak başarılı oluruz. O yüzden hedefimiz Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olmalı" dedi ve bu konuları uzun uzun konuştuk." ifadelerini kullandı.
 


Kingmortall

Kingmortall

Üye
o değilde ceylan erkekmi la :hmmm
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Asıl O Değilde :D Mourinho İkidir Yardım Ediyor
 
restmod

restmod

Üye
Hayirli olsun bakalim :D
 
semihguney

semihguney

Üye
o değilde başgan böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :zzz:
 
bizimköylü

bizimköylü

Üye
Şuraya yazıyorum fatih terimden sonra bize kesinlikle mourinho gelecek :)
 
bizimköylü

bizimköylü

Üye
Şuraya yazıyorum fatih terimden sonra bize kesinlikle mourinho gelecek :)
 
arslansem

arslansem

Üye
Bu transferleri yapanların en başındaki isim Fatih Terim'dir.Dünya çapında olmak böyle birşey işte
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt