lucıd( lusıd) ruya ( deneyımım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ben lucid ruyadan korkuyorum uyanamazsam falan diye birde 3 harflileri falan baya arastirmistim eskiden dusunursem gelirlerse diye korkuyom

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
ılk baslarda korkmazsın ama zamanla korkuyo ınsan cunku artık ruya gormuyosun farklı bı boyutta aynı dunyada kurallar olmadan yasıyosun.. bırının sana zarar vermesınden korkuyo ınsan

- - - Eklendi - - -

astral seyahat farklı bı durum onda olaylar bu dunya uzerınde gecıyo. ben yasamadıgım ıcın bılmıyorum. ama lusıd de farklı bır boyutta gecıyo.. ruya yı 3. kişi olarak gorursunuz. lucıd de 1. kişi sız sınız... bence bu yetenek her ınsan yapamıyo.. bazılarıda bılmeden yapıyo.. yapamıyanlara anlattıgınızda delı dıyebılıyolar

The East

Üye
Ruyadan nasil cikiyoruz peki

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Maxis_

Üye
arkadaş bnde aynı rüya kontrolü var.lucidide burda gördm ama kafaya takmadm.rüyayı kontrole bşlaynca rüya bozuluyo uyanır gbi oluyorm bu nasl düzelir.korkunç rüya görnce de kendimi uyandırmaya çalıştığımı biliyorm rüyalarda.rüya bozulmaması içn ne yapmam gerek

qwet00

Üye
kardeş bu lucid yetenek onu anladıkta bu astral seyahati kim düşünüp bulmuş onu merak ediyorum

Bende aynı sekılde yapabılıyorum fakat lucıd dıye bırsey,ı oluyor ve ıstedıgım herseyı ruyamda yapıyorum hatta bır ara 36 saat uyumusum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...