Ptinkerbell
Üye
Merhaba kargonuzu 1-2 saat önce yurt içi kargo ile verdiğiniz adrese ve isme gönderdim. Her hangi bir ödeme yapmayacaksınız. Yine belirteyim çok büyük bir beklenti içinde olmayınelimden geldiğince hatıra olarak saklamanız için bir kaç tane yolladım. Umarım beğenirsiniz
Keşke karşı ödemeli gönderseydiniz çok mahcup oldum. Muhtemelen yarın sabah elimde olur. Teşekkür ede ede de bi hal oldumAma yine teşekkür edicem teşekkür ederimmm
TanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmEstağfurullah, bir kargonun önemi yok bilakis ben çok daha iyi tasolar gönderemediğim için mahçubum. Rica ederim
TanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmSüper bunlar ya çok ama çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim nerden eklenio foto rütbem yok diye ekleyemiyor muyum yoksa yine Beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin gaffarson
Bu arada ben nasıl onbaşı oldum?
BU ne işe yarıuyor
Selamlar arkadaşlar bende Looney Tunes Tasoları arıyorum, seri olursa çok daha güzel olurElinde bulunan ve satmak isteyen arkadaşlar lütfen pm atsın.. İyi eğlenceler.
Vay arkadasbenim acilen taso piyasasına girmem lazım
Öncelikle konuya katılımınızdan dolayı teşekkürler. Alım yaptığım gibi, elimde fazla olanlardan satış da yapabilirim ki yapıyorum da. Size net seri çıkaramam ama 1-40 arası 38 tanesini + 41-60 arası 19 tanesini + 61-80 arası megalardan da 14 tanesini temin edebilirim ya da sadece 1-60 arasından 57 tanesini direkt verebilirim ve megaları başka bir yerden temin etmeye çalışabilirsiniz. Bana özel mesajdan ulaşırsanız detaylı konuşabiliriz.
Bu arada unutmadan seri istiyorsunuz ama seri inanın tuzlu olacaktır
Gel gel buyur
Aslında asıl piyasa pokemon digimon vs de ama pokemoncular kusura bakmaz umarım da o tasolardan cidden hoşlanmıyorum. Yoksa asıl piyasa onlarda dönüyor hem de uzun süredir
Farkındayım, 2 mesaj saklama hakkım var sadece
Mesaj kutunuzu boşaltabilir miniz ? Yeni mesaj gönderemiyorum, bilginize...
bak şimdi çok sinirlendim
Öncelikle konuya katılımınızdan dolayı teşekkürler. Alım yaptığım gibi, elimde fazla olanlardan satış da yapabilirim ki yapıyorum da. Size net seri çıkaramam ama 1-40 arası 38 tanesini + 41-60 arası 19 tanesini + 61-80 arası megalardan da 14 tanesini temin edebilirim ya da sadece 1-60 arasından 57 tanesini direkt verebilirim ve megaları başka bir yerden temin etmeye çalışabilirsiniz. Bana özel mesajdan ulaşırsanız detaylı konuşabiliriz.
Bu arada unutmadan seri istiyorsunuz ama seri inanın tuzlu olacaktır
bak şimdi çok sinirlendimBana neden satmadınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?