Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lonely Cat Games X-plore 1.11
Sponsorlu Bağlantılar
yasin2
Üye
evet arkadaslar sorun cözüldü önce X-PLORER 1.05 ******le yükleyin ve sonra bu programi N73 den silin daha sonra arkadasin sundugu 1.11 i yükleyin güle güle kullanin hatta update ye girip aktuellestiriseniz 1.13 üde alabilirsiniz iyi kullanmalar
Abubekir76
Üye
Ya kardeş Eline Sağlık Ama ben 6120 nokya kullanıyorum yüklemeye çalıştım tlf sertifika hatası sağlayıcınızla görüşün diyor ve yüklemiyor bu konuda yardımcı olursanız memnun kalırım TEŞEKÜRLR
zopzop
Üye
saol
pusatttt
Üye
saol emeine sağlık
goblinhunter
Üye
Yaaa ne kadar zor bir işmiş. Önce 1.11 sürümünü yükledim. Ama kayıt işlemini yapamadım "Owner Name" yazan yere telefonun imei numarasını yazdım "Enter" tuşuna bastım bana 5 rakamlı bir sayı verdi. Bunu telefona yazdım "Ok" dediğim an. "Yanlış Şifre" diyor. Programı kaldırdım. 1.05 sürümünü yüklemek istedim. Onuda telefon kabul etmedi. Nasıl olacak şimdi...
--------------- Ekleme ---------------
Ben sorunu çözdüm. Tabi arkadaşların yardımı ile 1.O5 i kurdum. 1.13 ün keygni ile crackledim. Programı denedim full olmuştu. Hemen Uygulama yöneticisinden kaldırdım programı.
Telefonu bir kez kapatıp açtım. 1.13 versiyonu yükledim ***** işlemi yarmaya gerek kalmadı
Emeği geçen herkeze Teşekkürler....
kralalim_26
Üye
ellerinize sağlık herkezin
trSHARK
Üye
teşekkürler power
memolim83
Üye
bu uygulamanın üstüne yönetici tanimam kendinden zip ve rar açan bir uygulamadır
minikkalp
Üye
saol flan işte çok saol walla bak
everest590
Üye
teşekkürler
lucyliu
Üye
sağol kardeş
jojuk01
Üye
saollllllllllllllllll
balhakan
Üye
ingilize sürümünü kullanıyordum... çok iyi bir dosya yönetici.... türkçesi varsa değiştirmek isterim. emeğinize, elinize sağlık. saygılarımla
axim
Üye
ok,it's very good
sserdar1917
Üye
sagolasın
Teknoloji16
Üye
sakın indirmeyin virüslü bu antivirüs programı uyarı veriyor indirmeyiiiiiiiinnnnnnnnn