Lonely Cat Games X-plore 1.11

Sponsorlu Bağlantılar

matrixs_55

Üye
tşk edriz kardeş

emrahdeger

Üye
slm dostum program güzelde lisans kodu nedir kekgene tel. e-mail numarasını veriyorum verdiği numara ha msj veriyor

--------------- Ekleme ---------------

kendimiz nasıl crackleyeceğiz bu programı

veyselsari23

Üye
tesekkur

erolsngl

erolsngl

Üye
****** sorunlu galiba bi el atsanız bendede hata veriyo.1.02 üzerine kurdum o yüzdenmi ki şimdiden sağolun.

Sorunu çözümünü buldum ilk önce 1.05 kurun daha sonra onu regıster edin ve 1.11 üstüne kurun .Daha bende denemedim ama forumun tekinde ole yazıyor . Şu an 1.05 indiriyorum sonucu yazarım.

cesur237

Üye
çok güzl bi pro eline sağlık.

erolsngl

erolsngl

Üye
Evet arkadaşlar 1.05 i regıster edin ve üzerine kurun sorun buymuş saygılar.......

doktor15

Üye
Teşekkürler...

into

Üye
saol

genç02

Üye
emeğine sağlık

into

Üye
install yapamadim, yani register yapamadim
owner name? imei yazdim ama olmadi :(

marcus7775

marcus7775

Üye
pro virüslü indirmeyin

blayde

Üye
ellerine sağlık dostum n zamandır bunu arıodm bn de... çok saolasın..

:megafon:kesinnlikle virüslü bu dosya.. buyrun tarama sonuçları:

:@:nono:

matador_paco

matador_paco

Üye
:oke: Program için teşekkürler eline sağlık POWER.Blayde ben bu virüs konusunu araştırdım biraz ve şu sonuca vardım Virüs proları ****** dosyasını virüs olarak algılıyor Ben proyu yükledim herhangi bir sorun yok Ama size sormak istediğim başka birşey var 1.05 i yükleyip register ettim daha sonra 1.11 i yüklemek istediğimde telefon güncelleştirme hatası olduğunu söylüyor telefonum N80 ne yapabilirim... :bilmem:

F1Honda

Üye
paylasim icin cok tsk ler..

anatamirci

Üye
herkese hayırlı olmsını dilerim tabi çalışıyorsa

arakadaşlar programı kurdum, ben de ****** çalşmıyor onun için ful yapamıyorum yardım edermisiniz
ayrıca virüs var diyen arkaşlara virüs falan yok bende taradım ama bişey çımadı başka birşeylerden bulaşmış olabilir saygılar

matador -paco bende N73 var senin gibi bazı programları bende denedim aynı hatalar oluşuyor öncelikle yapman gereken ilk kurdugun yazılımı kaldırman sistem uzantıları makinada kalıyor onlarında yerini bulup silmen lazım ozaman sorunların bitecegi kanısındayım

koray85

Üye
teşekkürler

benmali001

Üye
teşekkürler kardeşim.

OKKES

Üye
saol ellerine sağlık

hangiresul

Üye
tşk de ben indiremiyorum