Lonely Cat Games X-plore 1.11

Sponsorlu Bağlantılar

yasin2

Üye
evet arkadaslar sorun cözüldü önce X-PLORER 1.05 ******le yükleyin ve sonra bu programi N73 den silin daha sonra arkadasin sundugu 1.11 i yükleyin güle güle kullanin hatta update ye girip aktuellestiriseniz 1.13 üde alabilirsiniz iyi kullanmalar

Abubekir76

Üye
Ya kardeş Eline Sağlık Ama ben 6120 nokya kullanıyorum yüklemeye çalıştım tlf sertifika hatası sağlayıcınızla görüşün diyor ve yüklemiyor bu konuda yardımcı olursanız memnun kalırım TEŞEKÜRLR

zopzop

Üye
saol

pusatttt

Üye
saol emeine sağlık

goblinhunter

goblinhunter

Üye
Yaaa ne kadar zor bir işmiş. Önce 1.11 sürümünü yükledim. Ama kayıt işlemini yapamadım
"Owner Name" yazan yere telefonun imei numarasını yazdım "Enter" tuşuna bastım bana 5 rakamlı bir sayı verdi. Bunu telefona yazdım "Ok" dediğim an. "Yanlış Şifre" diyor. :(
Programı kaldırdım. 1.05 sürümünü yüklemek istedim. Onuda telefon kabul etmedi. Nasıl olacak şimdi... :bilmem:

--------------- Ekleme ---------------

Ben sorunu çözdüm. Tabi arkadaşların yardımı ile ;)
1.O5 i kurdum. 1.13 ün keygni ile crackledim. Programı denedim full olmuştu. Hemen Uygulama yöneticisinden kaldırdım programı.
Telefonu bir kez kapatıp açtım. 1.13 versiyonu yükledim ***** işlemi yarmaya gerek kalmadı ;)

Emeği geçen herkeze Teşekkürler....

kralalim_26

kralalim_26

Üye
ellerinize sağlık herkezin

trSHARK

trSHARK

Üye
teşekkürler power

memolim83

memolim83

Üye
:oke: bu uygulamanın üstüne yönetici tanimam kendinden zip ve rar açan bir uygulamadır

minikkalp

Üye
saol flan işte çok saol walla bak

everest590

Üye
teşekkürler

lucyliu

Üye
sağol kardeş

jojuk01

Üye
saollllllllllllllllll

balhakan

Üye
ingilize sürümünü kullanıyordum... çok iyi bir dosya yönetici.... türkçesi varsa değiştirmek isterim. emeğinize, elinize sağlık. saygılarımla

axim

Üye
ok,it's very good

sserdar1917

Üye
sagolasın

Teknoloji16

Üye
sakın indirmeyin virüslü bu antivirüs programı uyarı veriyor indirmeyiiiiiiiinnnnnnnnn

cnrokt

cnrokt

Üye
sakın indirmeyin virüslü bu antivirüs programı uyarı veriyor indirmeyiiiiiiiinnnnnnnnn

ah ah şu konudaki mesajları biraz incelemiş olsaydınız ****** in bu uyarıyı verdiği ama virus içermediğini okurdunuz ama ahh ahh...

saygılarımla

mc__theRAPy

Üye
saolasın...

ihs321

Üye
saaooooooool

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
:oke:tesekkurler

Üst Alt