LoL Oynayan Varmi üle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
LoL Oynayan Varmi üle
bugün baktim güzel biseye benziyo :hmmm

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
bin :D

Revengeful

Emekli Yönetici
30 lvl east(max lvl 30 zaten). Ranked oynuyorum.

- - - Eklendi - - -

Türk serverındaysan başka server'a geç. Küçük çocuk kaynıyor ora. East ve West pro dolu

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
bede ml gibi türk serverinde gercek parayla vayne aldim okçudan baskasini kullanamiyorum 2 günde 11 level oldum gerçek para ile english lola geçebilirsin diyolar doğrumu?

Revengeful

Emekli Yönetici
Transfer bileti alacaksın. Ama uyarayım, geçtiğin zaman türk destek ekibinden değil yabancı destek ekibine gidecek soruların ve bayramlarda vs yapılacak özel Türk etkinliklerine katılamayacaksın. O server yeni açıldı daha.. 1 ay oldu.

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Vayne nasıl hacı verdiğim paraya değermiydi gerçek parayla aldım önerdiğin şampiyon varmı ?

Revengeful

Emekli Yönetici
her hafta bedava yeni şampiyonlar geliyor. Onları denedikten sonra alman tavsiyemdir. Vayne late game oyuncusu. Kasarsan çok iyi kasamazsan en kötü şampiyon. Benim asıl karakterim katarina. Tek başıma 5 kişiyi rahat alıyorum. Ultimate yeterde artar bile..

- - - Eklendi - - -

Hesaplarımın çoğu türkiye'ye transfer oldu hepsi düşük lvllar. asıl hesabımı east e geçirdim geri. İstersen düşük lvllı olanla gireyim oynayalım bir ara ?

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
her hafta bedava yeni şampiyonlar geliyor. Onları denedikten sonra alman tavsiyemdir. Vayne late game oyuncusu. Kasarsan çok iyi kasamazsan en kötü şampiyon. Benim asıl karakterim katarina. Tek başıma 5 kişiyi rahat alıyorum. Ultimate yeterde artar bile..

- - - Eklendi - - -

Hesaplarımın çoğu türkiye'ye transfer oldu hepsi düşük lvllar. asıl hesabımı east e geçirdim geri. İstersen düşük lvllı olanla gireyim oynayalım bir ara ?

tmm oynayalim teke tekde okadar iyi değilim ben vayneye alistim diye özelliklerinde yaziyor zaten takim arkadaslarinin arkasindan gidiniz diye kasana kadar öyle devam ediyom belli bi levelde tek tabanca dagitiyom ortaligi. ne zaman musaitsin ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Yeni eve taşındım. İnternet olmayacak bir süre.. Ben sana haber veririm.
Vayne ad carry şampiyondur. Başlarda güçsüz ama komple atak itemi kasarak oyunun sonlarında takımında en güçlü vuran kişi oluyorsun. Ultiden sonra takla atarsan biraz görünmezlik kazanıyorsun. Ben ad carry olarak fiora tercih ediyorum. En iyi ad carry bence.

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
ad carry olarak uzaktan vurus tercih ediyorm mesela ben kiliççida 15 kere ölüp 1 kere öldürmüslüğüm oluyor cunku iyi adam kovalayamiyorum ama vaynede rekorum 11 li combo varus nasil bisey? Varus mu alsam acaba skilleri beni sarmadi dondurma filan yok kovalamak biraz zor

talex

talex

Üye
bide su early game ve diger bitane daha vardi onlar ne demekki acep :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
bide su early game ve diger bitane daha vardi onlar ne demekki acep :hmmm
Early:0-15 dk
mid: 15-30
Late:+30 dk
Oyun süresi yani. Carryler earlyde etkisiz. Ama oyunu onların kazandırması beklenir.

Talha, bak her salı şampiyon listesi değişiyor ve bedava kullanıyorsun. Denemeden alma.

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi

Early:0-15 dk
mid: 15-30
Late:+30 dk
Oyun süresi yani. Carryler earlyde etkisiz. Ama oyunu onların kazandırması beklenir.

Talha, bak her salı şampiyon listesi değişiyor ve bedava kullanıyorsun. Denemeden alma.

arkadasin charindan varusu denedim her vurdugun atisin kesin talimati yok 1. Skili iyi sadece onuda kacirma ihtimali var 2 zaten bos is zehirlemeymis zehirlemede 1 2 can goturuyo 3. Su havaya ok filan atiyo 4. Can goturmuyu zaten zaten 3 okçu var vayne varus ve ashe digeride cüce boylu fare ama o fazla iyi degil bana en uygunu vayne zaten tüm skilleri true damage aninda isletiyo kovalamak kaçmak için birebir yakinciyi kullanamiyorum nedense okçuya alistim tek basima fazla adam kesemiyorum ama birisinin arkasinda dagitiyorum :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Twitch mükemmel. Skill kullanımı bilince oyunun en iyisi olursun. Ama malesef o nerf yedi. Yani gücü azaltıldı. Eskiden 1dk görünmez oluyordu şimdi 5 sn

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Voli de cok iyi :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Passive skill kullanılabilir durumdaysa iyi. Yoksa katarina, Darius ve fiora ile rahat alırım. Katarinanın ulti zaten +2000 vuruyor kendi buildimi uygulayınca.

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Passive skill kullanılabilir durumdaysa iyi. Yoksa katarina, Darius ve fiora ile rahat alırım. Katarinanın ulti zaten +2000 vuruyor kendi buildimi uygulayınca.

ovv sen biçakçi ve savasçi seviyosun ozaman ben bunlari denedim hep basarisiz oluyorum nedense elim hizli degil yada kovalayamiyorum adami hemen kulenin yaninda elimden kaciriyorum ve gelip daldiginda tüm skillerimi kullanmis oldugum icin 5 saniyede yere seriyo beni :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Kayle ve Jayce öneririm o zaman sana. Hem uzak hem yakın dövüş ikisi. Kayle'ın ulti seni 2.5 sn falan ölümsüz yapıyor. Oyuncular ultiyi ölmeden hemen önce uyguluyorlar ve bu büyük hata. Savaşa girer girmez onu kullan. Çünkü rakibin sana hemen skillerini boşaltacak ve ciddi zarar verecek ama ultiyi kullanırsan savaşa 1-0 önde girersin.

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
varusu önerirmisin indirime geçmisde :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Ashe hariç okçu carry sevmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...