Logo Yarışması Maxicep-Vatan Bilgisayar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Logo Yarışması Maxicep-Vatan Bilgisayar
Merhaba arkadaşlar.Başlıkdan yola çıkarak Maxicep olarak bir yarışmanın içinde olduğunuzu düşüneceksiniz fakat bu biraz farklı olacak.Bildiğiniz üzere Vatan bilgisayar 30.yılını kutluyor bu sebeble bir logo yarışması düzenlemekte.Pazartesi bitiyor olması lazımdı fakat 30 ocağa uzatılmış.Sizlerden birinin faydalanmasını istiyorum.Konuyu buraya açmamın sebebi ise.Fazlasıyla katılımcı var.Şansınızı artırma mahiyetinde 3-4 arkadaş birleşip en iyisini bir karede birleştirerek bu hediyelerden birine sahip olabilir devamında paylaşabilirsiniz.Uzman arkadaşlar ve bizzat bende bu konuya müdahil olabilir gerekirse.

Vatan Bilgisayar

30. Yıl Logo Tasarım Yarışmamız devam ediyor, üstelik başvuru süresini de uzattık!
Birincinin The New iPad, ikincinin iPad 2 ve üçüncünün Piranha Business Tab 7 kazanacağı yarışmamıza 30 Ocak 2013 Çarşamba 23.59’a kadar başvurabilirsiniz.
Yarışmaya katılıp ödüllerden birine sahip olmak için acele edin:
Yoğun ilginiz ve katılımınız için teşekkür ederiz.

Şu an için logoya bir bakış açısı katmak faydalı olacakdır.Logoya sığdırılacak kelimeler de büyük etkenlerden.
Vatan-Bu vatanın Teknolojisi-Sizlerle 30.yıl.Logoları tamamıyla incelediğim fakat genel yanıyla basit kaçmış.Bu sözleri içerinde barındırmanız bir + katacakdır.

İhtiyaç duyduğunuz herhangi bir konu olursa yardımım mutlaka olur.Eklenti veya logoya katamadıklarınız.
An itibariyle kısa bir geçiş yapacak olursak.Logolarınızı gerekirse paylaşın yada tek tabanca olarak adım atar kendinizce değerlendirebilirsiniz.Düşünce özgürlüğü sizindir.Ben duyuruyu yapıyımda sonrası sizin istikametiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt