<div class='quotetop'>(salihyet @ Jan 21 2006, 10:25 PM) [post=258763]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(swedeniz @ Jan 21 2006, 07:45 PM) [post=258687]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(B@TuH@N @ Jan 21 2006, 08:24 PM) [post=258662]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
animasyonlu yapamıyor musun kaliteli bir şekilde bunlar basit?
[/b][/quote]
bu forumda çok bilmiş ve emeğesaygı duymayanlar var ya beni deli edio
[/b][/quote]
sadece ne istediğini söylemiş adam gif yap bunlar basit demişse ne var bunda
başlığı editlesen iyi olur başlık;[sadece teşekkür edin] olacakmış.
[/b][/quote]
oturup seninle burada kavga etmek isterdim ama yeter bu kadar bee üstüme geldiniz basit olmuşsa olmuş at gitsin o zaman sanamı sorucam değiştiriceğim şeyi ??? sen kimsin bana emir veriosun çok olduysa kapatsınlar adam resmen aşalıyo hayatta en nefret ettiğim şey insanların emeklerinin boşa çıkması adam gif
yap dediyse korkma adam istediği şeyi söylese ben yaparım ama adam bana kuru eleştiri yapıo öff bunaldım artık laf anlatmaktan şimdi ne olcak biliomusun senin yaptığın bu şeye karşı adminler gelicek hakaretten 1 veya 2 hafta beni banlıyacaklar peki ondan sonra neolcak biliomusun maxicep e geri gelmiceem peki ondan sonra ne olcak biliomusun sen maxicep e huzur içinde yaşamına aktifliğine devam edicen peki sonra neolacak biliomusun 16-December 04 tarihinde üye olduğum
www.maxicep.com
sitesine verdiğim emekler boşa gidecek anlaşıla bildimmmi bay;salihyet bu yüzden senle kavga etmek istemiyorum evet admin arkadaşlar beni banlayın banlanana kadar buradayım
He ayrıca sevgili Ayın Üyesi ;bay salihyet sen emek nedir biliomusun hani buğday ekersin un olur undanda hamur olur hamur dan da ekmek olur ekmek sofrana gelir ama sen bu ekmeği yersin kokusunu çekersin
dersinki ohh karnım doydu geğirip kalkarsın sence bu nedir? Peki ekmeği yersen dersen ki allah'ım verdiğin niğmeler için teşşekür ederim? Artık orasını sen çıkar başlığıda dediğin gibi editlemeyen adidir saygılar sevgili Ayın Üyesi....