Logo istekleriniz buraya! [sadece ne istediğinizi söyleyin]sadece teşekkür edin

Sponsorlu Bağlantılar

pasa

pasa

Üye
<div class='quotetop'>(swedeniz &#064; Jan 20 2006, 06&#58;16 PM) [post=257665]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
desteğiniz için teşşekürler arkadaşlar

[/b][/quote]
ismimede tam uydu çok çok teşekkürler

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Jan 21 2006, 10&#58;25 PM) [post=258763]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(swedeniz &#064; Jan 21 2006, 07&#58;45 PM) [post=258687]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Jan 21 2006, 08&#58;24 PM) [post=258662]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
animasyonlu yapamıyor musun kaliteli bir şekilde bunlar basit?
[/b][/quote]
bu forumda çok bilmiş ve emeğesaygı duymayanlar var ya beni deli edio
[/b][/quote]
sadece ne istediğini söylemiş adam gif yap bunlar basit demişse ne var bunda
başlığı editlesen iyi olur başlık;[sadece teşekkür edin] olacakmış.
[/b][/quote]
oturup seninle burada kavga etmek isterdim ama yeter bu kadar bee üstüme geldiniz basit olmuşsa olmuş at gitsin o zaman sanamı sorucam değiştiriceğim şeyi ??? sen kimsin bana emir veriosun çok olduysa kapatsınlar adam resmen aşalıyo hayatta en nefret ettiğim şey insanların emeklerinin boşa çıkması adam gif
yap dediyse korkma adam istediği şeyi söylese ben yaparım ama adam bana kuru eleştiri yapıo öff bunaldım artık laf anlatmaktan şimdi ne olcak biliomusun senin yaptığın bu şeye karşı adminler gelicek hakaretten 1 veya 2 hafta beni banlıyacaklar peki ondan sonra neolcak biliomusun maxicep e geri gelmiceem peki ondan sonra ne olcak biliomusun sen maxicep e huzur içinde yaşamına aktifliğine devam edicen peki sonra neolacak biliomusun 16-December 04 tarihinde üye olduğum www.maxicep.com
sitesine verdiğim emekler boşa gidecek anlaşıla bildimmmi bay;salihyet bu yüzden senle kavga etmek istemiyorum evet admin arkadaşlar beni banlayın banlanana kadar buradayım

He ayrıca sevgili Ayın Üyesi ;bay salihyet sen emek nedir biliomusun hani buğday ekersin un olur undanda hamur olur hamur dan da ekmek olur ekmek sofrana gelir ama sen bu ekmeği yersin kokusunu çekersin
dersinki ohh karnım doydu geğirip kalkarsın sence bu nedir? Peki ekmeği yersen dersen ki allah&#39;ım verdiğin niğmeler için teşşekür ederim? Artık orasını sen çıkar başlığıda dediğin gibi editlemeyen adidir saygılar sevgili Ayın Üyesi....

darkred

darkred

Üye
kardeşim swedeniz sonuna kadar destek veriyorum sana.ellerine kollarına emiğine sağlık.çalışmaların çok güzel sonuna kadar devam et

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(darkred &#064; Jan 22 2006, 03&#58;54 AM) [post=259106]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kardeşim swedeniz sonuna kadar destek veriyorum sana.ellerine kollarına emiğine sağlık.çalışmaların çok güzel sonuna kadar devam et
[/b][/quote]
gerçek dostlar anlaşılıyo sağol kardeşim

Darkmayne

Darkmayne

Üye
<div class='quotetop'>(swedeniz &#064; Jan 20 2006, 06&#58;34 PM) [post=257682]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]
Sağol swedeniz kardeşim çok güzel tapmışsın eline sağlık sonuna kadar arkandayım

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Darkmayne &#064; Jan 22 2006, 11&#58;47 AM) [post=259233]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(swedeniz &#064; Jan 20 2006, 06&#58;34 PM) [post=257682]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]
Sağol swedeniz kardeşim çok güzel tapmışsın eline sağlık sonuna kadar arkandayım
[/b][/quote]
eywallah kardeşim

ersan89

Üye
swedeniz arkadasim konuyu bastan sona okudum sana hak veriyorum. benim için X&#39;enon yazan ve ayrı olarak ersan89 yazan bilsayarı çok kullandığımı belirten logo ve operatör logosu yapar mısın?şimdiden teşekkür ediyorum&#33;

Salihyet

Salihyet

Üye
sorunlarını özelden halletmediğin sürece gözemde en aşşağılık adamsın swedeniz

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Jan 22 2006, 01&#58;48 PM) [post=259316]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sorunlarını özelden halletmediğin sürece gözemde en aşşağılık adamsın swedeniz
[/b][/quote]
ben türkürdüğümü yalamam asıl sen aşşağılıksın benim gözümde beni bilen bilio asıl böğle konuşarak sen aşşağılık duruma düşüosun

<span style="color:#FF0000">Not:Sana bidaha yorum yapmıyorum çünkü her insanın bir gururu vardır sen benim insanlık gururumu hiçe sayarak aşşalıksın dedin ama ben seni o kadar hor görmek istemiyorum sana acıyorum o kadar tüm arkadaşlardan özür diliyorum bu yüzden ağır konuştuysam kusura bakmayın </span>

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ersan89 &#064; Jan 22 2006, 01&#58;19 PM) [post=259282]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
swedeniz arkadasim konuyu bastan sona okudum sana hak veriyorum. benim için X&#39;enon yazan ve ayrı olarak ersan89 yazan bilsayarı çok kullandığımı belirten logo ve operatör logosu yapar mısın?şimdiden teşekkür ediyorum&#33;
[/b][/quote]
logolar böyle oldumu bilmiorum faklı kaydet bmp olarak ayarla

bunlarda bannerlar

bukadar beğenmessen söyle ok çünkü tam anlayamadım ne demek istediğini bu arada desteğin için teşekürler

ersan89

Üye
beğenmeme ihtimalini düşündüğün için çok tşk ederim. gerçektende tam istediğim bu deildi.
ersan89 un &#39;&#39;e&#39;&#39; si küçük olursa sevinirim arka planı ve yazısı içinde daha okunaklı bişi olması tercihimdir. çünkü operatör logo yaptığımda okuyamadım belli olmuyor. xenon un tam olarak neyi eksik bilmiyorum fakat nedense beğenemedim tekrar yaparsan çok sevinirim. şimdiden çoook saol. senin gibi arkadaşlar sayesinde herçekten çok güzel işler çıkıyor.

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ersan89 &#064; Jan 22 2006, 07&#58;32 PM) [post=259600]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
beğenmeme ihtimalini düşündüğün için çok tşk ederim. gerçektende tam istediğim bu deildi.
ersan89 un &#39;&#39;e&#39;&#39; si küçük olursa sevinirim arka planı ve yazısı içinde daha okunaklı bişi olması tercihimdir. çünkü operatör logo yaptığımda okuyamadım belli olmuyor. xenon un tam olarak neyi eksik bilmiyorum fakat nedense beğenemedim tekrar yaparsan çok sevinirim. şimdiden çoook saol. senin gibi arkadaşlar sayesinde herçekten çok güzel işler çıkıyor.
[/b][/quote]
yapmaya başladım xenon hakkın kendi bir tasarımım var hallediyorum

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
bak bu xenon logosunu yaptım güzel oldu galiba beyenmek sana kalmış

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
elimden geleni yaptım

ersan89

Üye
çok saol arkadaşım. ne desem az. tam istediğim gibi olmuş çook çook teşekkür ederim&#33;

kurt bey

kurt bey

Üye
<div class='quotetop'>(swedeniz &#064; Jan 20 2006, 06&#58;26 PM) [post=257676]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

teşekkürler kardeş emeğine ellerine klavyene sağlık

cihatnuroglu

cihatnuroglu

Üye
baba ya bana da bana da(macro web tasar&#305;mlar&#305;)LOGOSU yaparms&#305;n çok makbule geçer çok te&#351;ekkür ederim sayg&#305;lar

gknky

gknky

Üye
abi banada bi &#39;&#39;gknky&#39;&#39; yaparsan sevinirim

kay99

kay99

Üye
banada kay99 adlı bir logo yaparsan çok sevinirim şöyle kımıl kımıl bi şey olsun

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt