Logitech’in Iphone Için Tasarladığı Gamepad Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Logitech’in Iphone Için Tasarladığı Gamepad Ortaya Çıktı
Logitech, bilgisayar ve tabletler için sunduğu aksesuarlar yanı sıra oyun odaklı ürünleri ile de tercih edilen firmaların başında geliyor. Ülkemizde de bir çok farklı ürün ile faaliyetini devam ettiren Logitech‘in yeni bir cihazı göründü. Logitech‘in yeni ürünü oyun kontrol cihazı olarak karşımıza geliyor.



Logitech tarafından henüz resmi duyurusu gerçekleştirilmemiş olanGamePad‘in Twitter‘dan @evleaks aracılığı ile görselleri sunulmuş durumda. @evleaks, bir çok akıllı telefon ve tabletin görselinin ilk ortaya çıktığı kaynak olarak bir çok kez haberlerimizde yer almıştı.

Şimdiye kadar bir çok farklı tipte oyun kontrol cihazları ile karşımıza çıkanLogitech‘in yeni GamePad modeli, Apple‘ın iPhone akıllı telefon modelleri için dizayn edilmiş.

Tasarımına baktığımızda sol tarafta yön tuşları, sağ tarafta da aksiyon tuşları yer almakta. Logitech‘in yeni oyun kontrolcüsünün orta kısmında da, iPhone‘ın sabitlenebileceği özel bir alan bulunmakta. Henüz bu yeni cihaz hakkında bilgi bulunmasa da çok yakında gün yüzüne çıkacağını tahmin ediyoruz.

Logitech’in iPhone için tasarladığı gamepad ortaya çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke


0MG90

0MG90

Üye
Çok güzel duruyor :yuru
 
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Good job Logitech :good:
 
fk555897

fk555897

Üye
Uyumlu olmuş.
 
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Önden bakınca genişlemiş bir PSP, arkadan bakınca kumandaya benziyor.
 

Benzer Konular



Üst Alt