1STayTRue35
Üye
-
Konu Sahibi
-
insanları dış görünüşüyle,görmüş olduğu eğitim düzeyiyle ilgili önyargılarda ve tahminlerde bulunmak çok yanlış bir şey elbette.
Benide o şımarık , sigaracı keş , karı kız peşinde olan atarlı asi stayla apaçi gençlerden sanıyorlar ya işte ona sinir oluyorum. Liseli! Töbe estafurullah....
Yaw abi bi yerden sonra artık insan dayanamıyor ya. Yemin billah dayanamıyorum. Hele benim nasıl bi insan olduğumu bilmiyolar ya üstüne üstlük bide o yakıyo beni....
insanları dış görünüşüyle,görmüş olduğu eğitim düzeyiyle ilgili önyargılarda ve tahminlerde bulunmak çok yanlış bir şey elbette.
bu kararlarından vazgeçebilmeleri için seni tanımaları gerekir ki kendini kimseye göstermek zorunda değilsin bu konuda
senin yapman gereken tek şey söylenenlere veya önyargılara kulak asmaman.
aynen öyleorda Allah var da Türkiye'de yok mu? Dinsiz misin nesin? Eğer öyleysen ki yazdıkların bunu ispatlıyor bil ki Allah dini de bilimi de veriyor! Böyle çocuksu çocuksu konuşmayın artık. Cumhuriyetin kurulmasından beri sıkıldık ya vallaha sıkıldık sizin gibi maneviyatsızlardan.
Benim görüşüme göre evrimlesme saçma geliyor. Fen Bilimlerinin ise ogretilmemesi çok ayrı bir saçmalık. Fizik ve biyoloji ye çok bağlı biri olarak fensiz bir hayat düşünemiyorum.
Evrim ile din ilişkisine gelirsek evrimin varlığı veya yokluğu dini bağlamaz. Evrim var olunca din yalan olmuyor. Aynı durum tam tersi için de geçerli.
Ama bana kalırsa evrim materyalizmi ilke edinen bilim insanlarının çaresiz sığınak noktasından başka bişi değil. Öyle ki evrimi din haline getirenler var. Ben objektif bakmayı tercih ediyorum ve evrimi dayanak noktasız asagilayan ve biz maymundan mı geldik şimdi diyen aşırı takıntılı (dinci değil çünkü dinine bağlı insanlar bilime objektif bakarlar) insanları da sevmem sırf materyalizme bağlamak için veya sırf bir kaç Prof diyor diye bilim bunu diyor diyenleri de sevmem...
: :
aynen öyle
Benim görüşüme göre evrimlesme saçma geliyor. Fen Bilimlerinin ise ogretilmemesi çok ayrı bir saçmalık. Fizik ve biyoloji ye çok bağlı biri olarak fensiz bir hayat düşünemiyorum.
Evrim ile din ilişkisine gelirsek evrimin varlığı veya yokluğu dini bağlamaz. Evrim var olunca din yalan olmuyor. Aynı durum tam tersi için de geçerli.
Ama bana kalırsa evrim materyalizmi ilke edinen bilim insanlarının çaresiz sığınak noktasından başka bişi değil. Öyle ki evrimi din haline getirenler var. Ben objektif bakmayı tercih ediyorum ve evrimi dayanak noktasız asagilayan ve biz maymundan mı geldik şimdi diyen aşırı takıntılı (dinci değil çünkü dinine bağlı insanlar bilime objektif bakarlar) insanları da sevmem sırf materyalizme bağlamak için veya sırf bir kaç Prof diyor diye bilim bunu diyor diyenleri de sevmem...
Neden evrim teorisine bu kadar önyargılı bakıyorlar ki? Evrim dine ters değil ki.
evrimden kastiniz maymun olayisa kendinizi kucuk dusurursunuz ama zeka ve yetenek konusunda ise haklisiniz bir evrim var
besim.farhan' Alıntı:ben buna sadece gülerim
çünkü dediğin fikirler 80'li 90li yıllarda kaldı. Yani modası geçti. Kimse kandırılmıyop artık bunlarla..
iyi gul ilk magara insaniyla kendini bir tutuyorsun demekki
agu ahu aguu
iyi gul ilk magara insaniyla kendini bir tutuyorsun demekki
agu ahu aguu
özledim o liseli yıllarımı yavLiseli olmak vardı
özledim o liseli yıllarımı yav
Kıymetini bil hacı
ben içindeyimbende özlerim herhalde
Kıymetini bil hacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?