kullanıcıadları
Üye
ben zaten üstünlük o demedim ki herkez ahlaksızlığa özeniyor dedim dostum. İşte avrupada şöyle serbest böyle serbest ama gel görki adamlar bilim vs. ilgilenirken biz hala sen şunu dedin sen şu partidesin kızıma laf atmışın gibi saçma şeylerle uğraşıyoz.
katılıyorum hocam yenilik babında bir çok iyi olmayan şeyler çıktı ortaya. bizim yenilik anlayışımız çok farklı maalesef.
Bu konuda haklısınYenilikçiliği apayrı yerlerde aramaya çalışan güya yenilikçi kesim sağolsun.Yenilik yapılacaksa kültürümüz bozulmadan bilimsel yönden yapılmalı...
Neden evrim teorisine bu kadar önyargılı bakıyorlar ki? Evrim dine ters değil ki.
Bu arada liseli arkadaşlar kız arkadaş arabesk rap face(!)book vs. ile uğraşıyorlar bu dönemde maalesef.. Allah bizi de onları da ıslah etsin ne diyeyim. Orası da bizim bir kanayan yaramız..
Yalnızım metalciyim facebook kullanmıyorum liseliyim ergenim
en güzelini yapıyorsun oğuzhan kardeşim
Yalnızım metalciyim facebook kullanmıyorum liseliyim ergenim
hacım istisnalar kaideyi bozmazçoğunluğu demek istedim hakkını helal et
en güzelini yapıyorsun oğuzhan kardeşim
Bira ve fıstığın gücü
sende liselisin galiba kardeşim. Evrim teorisi der li insan maymun soyundan gelmiştir. Ve kur'an'ı kerim der ki ilk insan Hz. Adem(a.s.)'dır. Ilk insan ilk peygamber hz. Adem(a.s.) onlar diyor ki yok insan maymundan geldi.. Artık geri kalanı senin muhakemene bırakıyorum kardeşim.
Bu arada liseli arkadaşlar kız arkadaş arabesk rap face(!)book vs. ile uğraşıyorlar bu dönemde maalesef.. Allah bizi de onları da ıslah etsin ne diyeyim. Orası da bizim bir kanayan yaramız..
Yorumu yazdığıma pişman oldum arkadaş sildiremiyorum da. Allah aşkına cevap vermeyin
Nasıl değil ? Bütün canlılar tek seferde yaratıldı okadar. Allah yarattı. Kurbağdan yarasa , attan maymun , balıktan kuş felan olmadı. Balık ozamanda balıktı şimdide balık.Neden evrim teorisine bu kadar önyargılı bakıyorlar ki? Evrim dine ters değil ki.
bu sözünde haklısın kardeşim.Bu arada "AL İŞTE LİSELİ GENÇLİK NE BEKLERSİN?" diyenlere harbiden sinir oluyorum. Her gördüğünüzü ergen sanmayın...
Benide o şımarık , sigaracı keş , karı kız peşinde olan atarlı asi stayla apaçi gençlerden sanıyorlar ya işte ona sinir oluyorum. Liseli! Töbe estafurullah....
bu sözünde haklısın kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?