kurt bey
Üye
Yıllar önce amerikanın başımıza bela olacağını büyük bi sitemle haykırdı insanlara Tam bağımsız Türkiye istiyoruz dedi onu kimse dinlemedi şimdi ise ne acıdır ki bugerçekle yüzyüzeyiz.Tam bu noktada sana bi soru sormak istiyorum izninle!Sen bu vatan için ne yaptın?Bu canım vatanımın yabancıların manda ve himayesinedn kurtarmak için ne yaptın?
Saydıklarının hepsini bırak bi kenara bahsettiğin başarılar, imanla kazanıldı akılla kazanıldı. İmanıda aklıda yok etmeye çalışanlar hesabınıda birgün mutlak verecekYok olan 68 kuşağı değil yok olan Bağımsız Türkiyem!Türk insanı Salak mı?Kendi teknolojisini üretmek çok mu zor!ama tabi sen borcunu 40 milyar dolardan 400 milyar dolara çeviririsen 5 yılda o zaman daha da bağlı olursun.Bi iran kadar olamadık!Nerde benim anadoluya girip dünyanın iki süper gücü abbasilerle bizansı yıkan Türküm?Bizki 7 ülkeye(devlet-ül muazzama) karşı koyduk ve kazandık!O zamanlarda çok mu güçlüydük?Giyecek elbisemiz yoktu nelerle kazandık?Çok mu zor gençleri yetiştirmek çok mu zor kendi teknolojisini yaratmak?suriyede petrol varda sınırda bitiyo mu?Sadece bor u doğru işleyerek şuanki borcumuzu rahatlıkla ödeyip şahlanacak kadar kaynak var!Ama bizi yöneten 3-5 çapulcu bi iki kuruş cebime indirecem diye koca ülkeyi ne duruma düşürdü?Acaba biz 2000 li kuşak bunun farkında mı acaba?Ayrıca madem araya girdin sen ne yaptın Canım Ülkem Türkiyem için?
Türk Telekom, Arap'ın.O kadar olan şeyden sonra hala destek çıkmak?Bu da ilginç.O zaman durmak yok satmaya devam nasılsa işe yaramıyo!
gereksiz diyen olmadı ki ercanBunlardan hangisi gereksiz bi kuruluştu?
Murat yorumlarımı alt alta yazrsam baya uzar galiba
Bende şunu söyledim bİLİNÇLİ GENÇLER YETİŞTİRMELİ VE BU ÜLKEYİ BORÇLA DEĞİL ZEKA İLE KURTARMALIYIZ DİYORUM!
Bunu anlamak için sayfalarca yorum yazmama gerek yok.yukarıda uzun uzun yazdım da ne oldu?
sen öncelikle laflarına dikkat et şeref felan ayıp ediyorsun banka soymuş olabilir ama kimsenin canına kast etmedi çolugu cocuğu öldürmedi kadınları vurmadı neyse ya yazmayın kardeşim buraya kötü yorum girme konuya sanamı kaldı denizi kötülemek hayret bişey ya sinir oluyom artıkyaa bırakıın kardeşim bu işleri.Deniz Gezmiş miş... Adam kahraman oldu sanki.Bsnka soyarken yakalanan ve idam edilen böyle şeref yoksunlarına da sarılıyorsanız size yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?