TheeBeLaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
he o zaman uzak bir lise seç.otobüsle gidip gelirsin.kardeşim haklısında bulunduğum yer sersreri ve kürt dolu hiç deyilse ile gitmek istiyorum cuamrtesi pazar eve gelirim
bilgisayar mühendisligi düşünüyorsan anadolu lisesi ya da fen lisesine girecen.eskiden olsa anadolu teknik liseside önerirdim ama meslek liseleri sürekli kan kaybediyor.askeri lise sınavlarına girmişmiydin? askeri liselerde çok güzeldir.hatta bana göre fen lisesinden bile iyi.en iyisi puanın tutuyorsa anadolu lisesi bak.ya göl öğretmen lisesine giderim cumartesi pazar minibüsle evime gelirim ps2mle falan oynarım diye düşünüyorumda öğretrmen lisesinden çıkıp bilgisayar mühendisi olunurmu
----------Eklendi @ 21:12:46 ---------- Yazıldı @ 21:00:45 ----------
hocaların tipini görünce vaz geçtim kadronun topğtan yenilenmesi lazım hep böyle bıyıklı veya yaşlı kadro ama 4yıl daynırım
Eger imkanın varsa ailenın yannda kal lısede yurt pek mantıklı gelmiyo bana ama zorunluysan bişey diyemem sadece dikkar et yeter
Bende biliyorum oyuzden dedim zaten
tabikide haklısın valla ben dedım eger imkanın varsa git ailenn yannda hiç bulaşm ayurtta kalmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?