Admin gelsin ben burda küfür içerikli yada hakaret içerikli konuştuysam cezamı kessin hiç önemli değil ve bende fikirlerimi burda konuşmakta özgürüm sırf adamlar okuldsa 45 santimden fazla yaklaşmayın dedi sanki erkekleri ayrı bir ülkeye kızları ayrı bir ülkeye sürgün edip orda eğitimlerini devam ettireceğiz dediler !...
kız erkek eşitliğini bir bayan savunmuyorsa bir erkek olarak ben niye savunayım.
--------------- Ekleme ---------------
zaten o yasak bugun itibariyle uygulanmıyordur olay basına ulaştıysa zaten düşünce yanlış kadın erkek eşittir.Sen sürekli biri bana kötülük yapacak korkusuyla yaşarsan o korku mutlaka başına gelir.
her türlü pislik senin istediğin gibi baskıcı toplumlarda oluyor zaten.Karşı cinse direk o gözle bakan insandan hayır falan gelmez ve benim gözüm de ottur öteki tarafa da ot olarak gidecektir boşuna oksijen insanfı anlayacağın.Bir bayan olarak senin böyle düşünmen bence daha vahim.Bi erkek olarak kadın erkek eşitliğini savunurken,bir bayanın iyi olmuş demesi garip doğrusu.İnsanlara kadın erkek ayrımı yapmadan eşit gözle bakmayı öğrenmeliyiz
Ben Doğu terbiyesiyle büyümüş bir insanım en ufak bir hatada ölümdür bizim topraklarda ve bunu göze alarak yaşar bizim oranın kızları yani anlıyacağın benim için iyi birşey.
Ben Doğu terbiyesiyle büyümüş bir insanım en ufak bir hatada ölümdür bizim topraklarda ve bunu göze alarak yaşar bizim oranın kızları yani anlıyacağın benim için iyi birşey.
Admin gelsin ben burda küfür içerikli yada hakaret içerikli konuştuysam cezamı kessin hiç önemli değil ve bende fikirlerimi burda konuşmakta özgürüm sırf adamlar okuldsa 45 santimden fazla yaklaşmayın dedi sanki erkekleri ayrı bir ülkeye kızları ayrı bir ülkeye sürgün edip orda eğitimlerini devam ettireceğiz dediler !...