Ne kadar?Whaff ve cashpirate var indir kazan

benim aylık gelirim 2000 lira suriyeliler sağ olsun benim 95 liraya yaptığım işi 70 liraya yapmaya başlayınca işlerde kes at (inşaat işi) bide sigorta falanda istemiyor 300 bin lira ile daire almak istiyorum ama önümüzdeki 20 yıl öyle bişey pek mümkün değilHocam 300 bini ne yapacaksiniz? Bence maasi olanlarin biriktirmesi daha kolay.
+1İddaa sayısal loto vb oyunlar oyna banada 300 bin lazım ama yok işte
300 bin mi ?İddaa sayısal loto vb oyunlar oyna banada 300 bin lazım ama yok işte

İyimiş biz 5 lira alırsak iyi sigarada içmiyorumHaftalık 50-60 alıyorum. 25 i yola 28 i sigaraya gidiyor ben napabilirim![]()
Sigarayı bırak dünyanın en zor isi değilHaftalık 50-60 alıyorum. 25 i yola 28 i sigaraya gidiyor ben napabilirim![]()
benim aylık gelirim 2000 lira suriyeliler sağ olsun benim 95 liraya yaptığım işi 70 liraya yapmaya başlayınca işlerde kes at (inşaat işi) bide sigorta falanda istemiyor 300 bin lira ile daire almak istiyorum ama önümüzdeki 20 yıl öyle bişey pek mümkün değil

Buldunuz mu Hocam. Bizim evin altindada yatir var diyorlar.benim gibi define aramaktan başka çaren yok![]()
Buldunuz mu Hocam. Bizim evin altindada yatir var diyorlar.
benim bu mesajımın hangi kısmı düzeltildı anlamadım düzeltilmiş ama neresibenim aylık gelirim 2000 lira suriyeliler sağ olsun benim 95 liraya yaptığım işi 70 liraya yapmaya başlayınca işlerde kes at (inşaat işi) bide sigorta falanda istemiyor 300 bin lira ile daire almak istiyorum ama önümüzdeki 20 yıl öyle bişey pek mümkün değil
benim bu mesajımın hangi kısmı düzeltildı anlamadım düzeltilmiş ama neresi
: özelden söyliyimhaftada 10 lirayı babandan bile alırsınKonu sayesinde 6-8 aydır kuruş para sokmadıgim banka hesabına para atmaya başlayacağımsağolun.bu arada küçük bi ek gelir şart haftada 10 bile iş görür gibi
direk bankaya gider en azından .var mi öyle tavsiyeler
fazlasını alıyorum ama aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz az da olsa yararı olurhaftada 10 lirayı babandan bile alırsın