lise ogrencisi icin para kazanmak ve biriktirmek(en kisa surede)

Sponsorlu Bağlantılar

kartal835

kartal835

Üye
Whaff ve cashpirate var indir kazan

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Haftalık 50-60 alıyorum. 25 i yola 28 i sigaraya gidiyor ben napabilirim :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Biraz abes kaçacak ama para kazanmak isteyen her türlü kazanır kardeşim. Ben 2009-2010 senesinde buradan flash atmayı öğrenip memlekette 5 telefoncu ile anlaşmıştım flash atmak için. Okul çıkışı telefoncuları gezip flash atılacakları alıyordum 1 saate atıp götürüyordum aynı şekilde oyun program filan da. Günde en az 4 telefon geliyordu elime ve her birinden 5 tl alıyordum. Sen hesap et. Etrafına iyi bak kardeşim illaha ki bir yerden bir imkan görürsün ama önemli olan o yetenek veya cesaretin olması.

zombaka

zombaka

Üye
Hocam 300 bini ne yapacaksiniz? Bence maasi olanlarin biriktirmesi daha kolay.
benim aylık gelirim 2000 lira suriyeliler sağ olsun benim 95 liraya yaptığım işi 70 liraya yapmaya başlayınca işlerde kes at (inşaat işi) bide sigorta falanda istemiyor 300 bin lira ile daire almak istiyorum ama önümüzdeki 20 yıl öyle bişey pek mümkün değil

Yönetici tarafından düzenlendi:
haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
Hocam duzenli biriktirmek onemli yada bir mucize :D

muhsin15

muhsin15

Üye
benim aylık gelirim 2000 lira suriyeliler sağ olsun benim 95 liraya yaptığım işi 70 liraya yapmaya başlayınca işlerde kes at (inşaat işi) bide sigorta falanda istemiyor 300 bin lira ile daire almak istiyorum ama önümüzdeki 20 yıl öyle bişey pek mümkün değil

benim gibi define aramaktan başka çaren yok :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
zombaka

zombaka

Üye
benim bu mesajımın hangi kısmı düzeltildı anlamadım düzeltilmiş ama neresi

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Konu sayesinde 6-8 aydır kuruş para sokmadıgim banka hesabına para atmaya başlayacağım :) sağolun.bu arada küçük bi ek gelir şart haftada 10 bile iş görür gibi :) direk bankaya gider en azından .var mi öyle tavsiyeler

zombaka

zombaka

Üye
Konu sayesinde 6-8 aydır kuruş para sokmadıgim banka hesabına para atmaya başlayacağım :) sağolun.bu arada küçük bi ek gelir şart haftada 10 bile iş görür gibi :) direk bankaya gider en azından .var mi öyle tavsiyeler
haftada 10 lirayı babandan bile alırsın

xmustx

xmustx

Üye
Hafta sonu paket servis..

mürteza16

mürteza16

Üye
İyi bir anadoluya gittiğine göre devlet bursuna başvuru yapabilirsin. Aylık 300 lira alırsın.

Üst Alt