Lise Kariyerim (artizlik içerir :pro)

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
olsa dükkan senin :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
anılbaran

anılbaran

Üye
bunlar hep kopya sadıc :D

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
vay burası çok artiz dolmuş :D
notlar yakıyor, ben eklesem ne dersiniz acaba :D

• Beğen

pdr0138

Üye
Galiba anadolu Öğretmen Lisesi ama e - okulda ne zamandır performans kullanılıyor. Cevap bu sene daha önce sözlü vardı galiba

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici

İlk defa bütlere gireceğimi düşünmüştüm çok heyecanlıydım ama gene tüm derslerden geçtim :( Kaç defa öğrenci oluyoruz şurada :( :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

İlk defa bütlere gireceğimi düşünmüştüm çok heyecanlıydım ama gene tüm derslerden geçtim :( Kaç defa öğrenci oluyoruz şurada :( :D
Bi tane bile A yok :ohannes:
Galiba anadolu Öğretmen Lisesi ama e - okulda ne zamandır performans kullanılıyor. Cevap bu sene daha önce sözlü vardı galiba
Bi bilgim yok onlarla ilgili :) ama 9. Sınıfta proje ödevinden not almışım diğer senelerde yok nedense :allalla:

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
2.sınıf ünide bölümümdeki en zor seneydi benim için :D İyi bile geldi. 1.sınıfta AA var :D 3. ve 4. sınıf çok kolay olacak :DHem sen önce hazırlığı geç bakim :D Altı üstü bir ingilizce :D Derslerde görecem seni :D

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
vay burası çok artiz dolmuş :D
notlar yakıyor, ben eklesem ne dersiniz acaba :D
Koy tabi sende ama benim artlzliğimi geçemez :cool
2.sınıf ünide bölümümdeki en zor seneydi benim için :D İyi bile geldi. 1.sınıfta AA var :D 3. ve 4. sınıf çok kolay olacak :DHem sen önce hazırlığı geç bakim :D Altı üstü bir ingilizce :D Derslerde görecem seni :D
Dersler gene geçilir cb bb vs :D ama hazırlık tam sıkıntı :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
-Emre

-Emre

Üye
sanırım AÖL okudun İsmail :) ben de aöl okuyorum ve büyük ihtimalle Uşak'a döneceğim (şuan başka bir okulda yurtluyum) yurt cidden çok zor. İnsanların tribini çekmek ayrı bi zor. Ama notların iyiymiş :oke: benim 9 kötü bir tek onun dışında gayet yeterli :ehe

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
sanırım AÖL okudun İsmail :) ben de aöl okuyorum ve büyük ihtimalle Uşak'a döneceğim (şuan başka bir okulda yurtluyum) yurt cidden çok zor. İnsanların tribini çekmek ayrı bi zor. Ama notların iyiymiş :oke: benim 9 kötü bir tek onun dışında gayet yeterli :ehe
Evet :) yurdun güzel yanı edindiğim bazı arkadaşlıkların 2 yıldır ayrı olmamıza rağmen devam etmesidir bence :) kötü yanı çoooook :D

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
Evet :) yurdun güzel yanı edindiğim bazı arkadaşlıkların 2 yıldır ayrı olmamıza rağmen devam etmesidir bence :) kötü yanı çoooook :D

haklısın da, etraf iki yüzlü egoist bencillerle dolu olunca pek iyi olmuyor işte.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
doğru da ya diğerleri yoksa ?