Invoke
Üye
Okuma olum o zaman![]()
![]()
okumuyom zaten
24-18=6 niye 17 yaşında mezun olasıne-okul vardıysa eğer sizin zamanınız da yazar
![]()
"Vardıysa" ne la, Türkçeye bak hele... =P Demek ki hocalar yüksek vermiş.

Okuma olum o zaman![]()
![]()
24-18=6 niye 17 yaşında mezun olasıne-okul vardıysa eğer sizin zamanınız da yazar
![]()

Adam biliyo o yüzden bilinmeyen olan mışa gerek yokokumuyom zaten
"Vardıysa" ne la, Türkçeye bak hele... =P Demek ki hocalar yüksek vermiş.![]()
okumuyom zaten
"Vardıysa" ne la, Türkçeye bak hele... =P Demek ki hocalar yüksek vermiş.![]()
Tamam sakla notlarınılise 3 seneydi![]()

Bi tane bile A yok
İlk defa bütlere gireceğimi düşünmüştüm çok heyecanlıydım ama gene tüm derslerden geçtimKaç defa öğrenci oluyoruz şurada
![]()
![]()
Bi bilgim yok onlarla ilgiliGaliba anadolu Öğretmen Lisesi ama e - okulda ne zamandır performans kullanılıyor. Cevap bu sene daha önce sözlü vardı galiba
ama 9. Sınıfta proje ödevinden not almışım diğer senelerde yok nedense 
İlk defa bütlere gireceğimi düşünmüştüm çok heyecanlıydım ama gene tüm derslerden geçtimKaç defa öğrenci oluyoruz şurada
![]()
![]()

Kopyayla işim olmaz yoksa hersene 90 ortalama yapardımbunlar hep kopya sadıc![]()

Koy tabi sende ama benim artlzliğimi geçemezvay burası çok artiz dolmuş![]()
notlar yakıyor, ben eklesem ne dersiniz acaba![]()
Dersler gene geçilir cb bb vs2.sınıf ünide bölümümdeki en zor seneydi benim içinİyi bile geldi. 1.sınıfta AA var
3. ve 4. sınıf çok kolay olacak
Hem sen önce hazırlığı geç bakim
Altı üstü bir ingilizce
Derslerde görecem seni
![]()
ama hazırlık tam sıkıntı 
Evet geçemez ondan es geçelimKoy tabi sende ama benim artlzliğimi geçemez![]()

Evet geçemez ondan es geçelim![]()
8. Sınıfıda koyacam gece nete falan girersem o zaman matematik notlarıma dikkat 
sanırım AÖL okudun İsmailben de aöl okuyorum ve büyük ihtimalle Uşak'a döneceğim (şuan başka bir okulda yurtluyum) yurt cidden çok zor. İnsanların tribini çekmek ayrı bi zor. Ama notların iyiymiş
benim 9 kötü bir tek onun dışında gayet yeterli
![]()
Evetsanırım AÖL okudun İsmailben de aöl okuyorum ve büyük ihtimalle Uşak'a döneceğim (şuan başka bir okulda yurtluyum) yurt cidden çok zor. İnsanların tribini çekmek ayrı bi zor. Ama notların iyiymiş
benim 9 kötü bir tek onun dışında gayet yeterli
![]()
yurdun güzel yanı edindiğim bazı arkadaşlıkların 2 yıldır ayrı olmamıza rağmen devam etmesidir bence
kötü yanı çoooook 
Evetyurdun güzel yanı edindiğim bazı arkadaşlıkların 2 yıldır ayrı olmamıza rağmen devam etmesidir bence
kötü yanı çoooook
![]()
Onlar olmasa yukarda bahsini geçirdiğim arkadaşları nasıl bulurdumhaklısın da, etraf iki yüzlü egoist bencillerle dolu olunca pek iyi olmuyor işte.

O zaman Allah sabir versin demek kalır sadecedoğru da ya diğerleri yoksa ?