Cep telefonunuz ile uydu bağlantısına geçip gideceğiniz istikameti yazın, o sizi adrese teslim yapsın. Bu yazılım Symbian İşletim sistemli cep telefonları için Garmin tarafından üretilmiş şuan için en son sürümüdür. Tamamen Türkçedir ayrıca Türkçe nenüye ve Türkçe sesli yardıma sahiptir.
kardes ellerıne saglık uzun suredır bunu beklıyordum.. herseyı anladım yaptımda su hafıza kartının kok dızınıne atın dıyo en son asamada benım tel modelım n8 ve hafıza kartı kullanmıyorum ((( ???
bısey daha takıldı kafama kendı ımeıl numaramımı yazıcam 1. adımda
kardes ellerıne saglık uzun suredır bunu beklıyordum.. herseyı anladım yaptımda su hafıza kartının kok dızınıne atın dıyo en son asamada benım tel modelım n8 ve hafıza kartı kullanmıyorum ((( ???
bısey daha takıldı kafama kendı ımeıl numaramımı yazıcam 1. adımda
# Kardeşim telefon hafizasina bak veya E dizinin orada olması lazım orada cıkar zaten dosya görrusun
# Evet kendi Imei korkma sorun olmaz
# Kardeş hackle alakasi yok zaten program signed sertifika istemıyor yanı sende başka bir sorun var büyük ihtimal...
herkesin kişisel tercihi karışamayız (zaten alternatif programlarda bu yüzden çıkıyor)..
Ama sen yine de bunu yükleyip kullandıktan sonra yorum yapmayı dene
sorun bana göre Garmin adlı klasörü e: kök dizinine atmamış olman , eğer e 'de ise birde ke.yleri değiştirmeden açmayı dene, yalnış editleme yapmış olabilirsin..