Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Memnun kalmazsan program ekle kaldirdan yuklenen uygulamayi sileceksin :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Şarjım çok az kaldı, geceye dogru yardim ederim :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Şarjım çok az kaldı, geceye dogru yardim ederim :)

Son birşey :D Umarım yasak olmaz bu linkten indirdim minti doğru yerden mi indirdim :D? ve geceye kadar beklicem girdiğinde yardımcı olursun inş :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Dogru yerden indirmissin :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
:d:

abandonware

abandonware

Üye
Windows'u terkedemem ama ara sıra Ubuntuda kullanıyorum :hmmm sadece internet kotalı olduğu için benim birçok yerde elimi kolumu bağlıyor..

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Linux dagitimlari interneti daha iyi kullaniyor, windows tan daha hizli internette :hmmm

-Hokage-

-Hokage-

Üye
valla ben pcmi satmadan önce aylık format atıyodum kasada eski tabi biraz. XP eziyetti bildiğiniz. Format su bu derken göçüyodu pc zaten bilgissayar hakkında ne biliyorsam onun tamiri arızaları yüzünden örendim :D Sonra baktım kasada hayır dedim vista atayım o aralar yeni çıkmıştı.Attım vista aşırı donuyodu ama gene çalışıyodu.Sonra driver olmayınca neyse salla dedim baştan xp atacaktım cd çantamda bi dergiden gelen* cd gördüm işte Linux Mint, Ubuntu bilmem ne bişeler yazıyodu. dedim zaten formatlıcam bi bakayım nasıl bişe diye. Şöyle böyle kurdum pc ye. yav arkadaş pc bildiğin roket oldu roket. O bilgisayarın o hızla internete girdiğini vsi şimdi görsem inanmam.

Sonra wine gördüm o sıralar daha yeniydi tabi wine da . Sevdiğim hiçbir oyun çalışmadı. Hevesim kırıldı.Mecburu bekle beni xp dedim. sonra xp atarken linuxun olduğu yere atacagıma yedeklerin oraya atmışım. C de Linux kaldı D ye xp attım yani öyle anlatayım size. Kasayı açtım Linux win xp 2 side gözküyor.Denedim 2 side çalışıyor tıkır tıkır.

Ve noktayıda xp den ethernet driverını sildim.Gereksiz herşeyi sildim oyun kurdum.Linuxada dayadım programı :d

Offf evdeyim tekim canım sıkılıyo yazdımda yazdım arkadaş :D Sonuca gelelim artık yeter :D

1 Eski PC , 1 İnternet/Multimedya , 1 tanede Oyun İş. Sistemine sahip oldum.Gerçekten iyiydiii...

Tekrar bilgisayar alınca emin olun ilk işim HDD yi 4 e bölüp 2 win 2 linx diski oluşturmak olacak :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Cok guze yazi yazmissin tesekkur ederim, bende 5. Siniftakyen bilgisayar dergilerine baslamistim ve 6. Sinifta linux mint 8 helena ile ilk linxa girisimi yapmis oldum :) o zamandan beri gidiyor iste :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Hokage-
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Emuyle :) program şeklinde zaten atrix ubuntu os listesinde ;)

Invoke

Invoke

Üye
Benim bir linux girişimim daha başarısız oldu, mint 15 yüklüyordum. Yarıda kaldı yüklenmedi sonra windowsta açılmadı Hoşgeldinizde kaldı uzun süre kapattım tekrar denedim yine aynı tekrar linuxa döndüm o da olmayın güvenli moddan windowsa girip geri yükleme yaptım :D
Neden olmuyor acaba? :hmmm

Bir de görsel en güzel linux hangisi? :D

Bir de şunu öğrendim geçenlerde lafı geçmişti linuxa steam var diye 1 filan oluyor heralde, neyse steam'in oyunları linuxta daha iyi çalışıyormuş, linuxu yaygınlaştırma politikalarından biriymiş... Diye duydum :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Evet steam geldi 150 oyun vardı geçen ay :)

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen oyle daha yuksek fps degeri aliyorsunuz, linux daha stabil cunku :) ayrica steamin linux ataginin sebebi linuxda korsan yok, bu yuzden parayla almak zorunda kaliyorsun :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Aynen linuxda daha iyi oynanıyor oyunlar :)

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
Invoke

Invoke

Üye
Böyle konuşuyoruz, gaza geliyorum :D Zaten bir linux sevdam var. Linux mint olmadı, ubuntuda rahat edemedim? Pardus mu denesem ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Linux mint gnome yi yukle, orjinalini pek sevmiyorum :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Linux mint gnome yi yukle, orjinalini pek sevmiyorum :hmmm

Sen ne kullanıyorsun ?

- - - Eklendi - - -

Ya bir de ubuntuyu da C: ye kurmuştum ben, windowta Cdeydi. Mintte de beceremedim kurulum daha farklıydı ubuntudan, hiç anlamadım.

- - - Eklendi - - -

windowsun yanına kur gibi bir seçenek yoktu yani.

Üst Alt