Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
en iyi ve türkçe linux hangisi

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Elinde başka kaynaklar (driver gibi) varsa paylaşırmısın? Konuda Windows yazılımlarını Linux ile çalıştırabiliriz demiştin bunların detaylarını konuya eklersen güzel olur.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Elinde başka kaynaklar (driver gibi) varsa paylaşırmısın? Konuda Windows yazılımlarını Linux ile çalıştırabiliriz demiştin bunların detaylarını konuya eklersen güzel olur.
Wine ile uygulama açma konusu forumda mevcut, tekrar anlatmaya gerek duymadım. Yakında çok güzel linux uygulamalarını sizlerle paylaşacağım, beklemede kalın :) Bu arada kullandığınız sürümü yazarsanız linux kullanıcıları bölümüne sizide eklerim.

PremiumWork

PremiumWork

Üye

Wine ile uygulama açma konusu forumda mevcut, tekrar anlatmaya gerek duymadım. Yakında çok güzel linux uygulamalarını sizlerle paylaşacağım, beklemede kalın :) Bu arada kullandığınız sürümü yazarsanız linux kullanıcıları bölümüne sizide eklerim.

Pardus 2013

- - - Eklendi - - -

Pardon Wine anlatımı yapılmış ancak sadece Ubuntumu destek veriyor ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
hayır tüm linux sürümleri

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda gereksiz diyaloglarda bulunmayınız.Herhangi bir sorunda şikayet butonunu kullanınız.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler uyarınız için bazen konu sahibi olarak ben bile kendime hakim olamıyorum bundan sonra daha dikkatli olacağım :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler uyarınız için bazen konu sahibi olarak ben bile kendime hakim olamıyorum bundan sonra daha dikkatli olacağım :)
Emeğiniz için tekrar teşekkürler .Bize bildirin gereken neyse forum ve konu düzeni sağlanır.:oke:

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
2009-2013 arası pardusun bütün sürümlerini kullandım çok gıcık olduğum tarafları vardı bıktırdı beni.ubuntunun bile tr dil desteği pardustan fazla.2013 anka açılış ekranında türkçe yok :hmmm mint hiç denemedim en kısa zamanda yüklerim.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınızı bekliyorum ona göre kullanıcılara ekleyeyim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Eklediğim sürüm resmine yorum yapmadınız :).Gayet hızlı çalışan bir sürüm :oke:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
:D:D lubuntu yu denediniz mi bu bilgisayar için?

Üst Alt