PremiumWork
Üye
İstediğin windows uygulamasını burada arat alternatifi sana linux için verilecek direk:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İstediğin windows uygulamasını burada arat alternatifi sana linux için verilecek direk:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

en iyi ve türkçe linux hangisi
Wine ile uygulama açma konusu forumda mevcut, tekrar anlatmaya gerek duymadım. Yakında çok güzel linux uygulamalarını sizlerle paylaşacağım, beklemede kalınElinde başka kaynaklar (driver gibi) varsa paylaşırmısın? Konuda Windows yazılımlarını Linux ile çalıştırabiliriz demiştin bunların detaylarını konuya eklersen güzel olur.
Bu arada kullandığınız sürümü yazarsanız linux kullanıcıları bölümüne sizide eklerim.
Wine ile uygulama açma konusu forumda mevcut, tekrar anlatmaya gerek duymadım. Yakında çok güzel linux uygulamalarını sizlerle paylaşacağım, beklemede kalınBu arada kullandığınız sürümü yazarsanız linux kullanıcıları bölümüne sizide eklerim.
ikisi bir arada
En iyiden kastın nedir? Hız açısından mı ? Görsellik açısından mı?

hayır tüm linux sürümleri
bende öyle düşünüyordum, bilgilendirdiğiniz için 
bende öyle düşünüyordum, bilgilendirdiğiniz için
![]()
Emeğiniz için tekrar teşekkürler .Bize bildirin gereken neyse forum ve konu düzeni sağlanır.Teşekkürler uyarınız için bazen konu sahibi olarak ben bile kendime hakim olamıyorum bundan sonra daha dikkatli olacağım![]()

Eklediğim sürüm resmine yorum yapmadınız.Gayet hızlı çalışan bir sürüm
![]()

Eski püskü bir laptop vardı canavar gibi çalıştı
Hangi resim? ben görmedimde kusura bakmayın![]()