Off be ne laptopmuş3-4 saniyede açılması gerçekten hayret verici evdeki eski masaüstüme kuracağım ama biousu usbden açmayı desteklemiyor cd üzerinden acacağım bende haliyle
![]()

Bende bugün bir makalede okudum deneyim dedim çünkü çok az desteği vardı ilk çıktığında .Lili ile usbye yazdırdım daha boot dememle açılması bir oldu masaüstü geldi.Hangi live sürüm olursa olsun bilirsin en az 30 sn dir.Off be ne laptopmuş3-4 saniyede açılması gerçekten hayret verici evdeki eski masaüstüme kuracağım ama biousu usbden açmayı desteklemiyor cd üzerinden acacağım bende haliyle
![]()
usb ye kursam oluyo mu
netbooka yüklicem geri sırf konuşmalardan dolayı

Yanlız baştan söyleyim bu sürüm için konu açacaksan profesyonel yükleme demelisin zira işletim sistemini çökertenler olabilir.Yada sanal kurulumu anlatırsın olur biterEvet hatta çok daha uzun sürer. En yakın zamanda deneyip eski bilgisayarlar için linux diye bir başlık altında konuya eklerim![]()
ben şimdi Backrack ile forumdayım win7 ye geçeyim sanaldada deniycem 
Guncellemeler tamamTum guncellemeleri yukledinmi oyle bisey yapmamasi lazim![]()
2 modda da kilitlenemedi hatasi veriyo klasorleri gosteriyor iclerini acamiyorTelefonun Usb bağlantı modunu msc yaparsan açar![]()